Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Review : Black Ops 4

black ops 4 is gemakkelijk één van de beste Call Of Duty spelletjes dat in jaren is uitgebracht,Het speelt makkelijk en vlot.

 

Je kan je makkelijk bezig houden met verschillende modussen zoals de nieuwe battle royale mode blackout, wat ergens niet zo origineel is.

Grafisch gezien blijft het spel hetzelfde met een zeer realistische gameplay.

Wat wel jammer is, is dat er bijna geen originaliteit meer was voor de multiplayer maps.

Toch buiten al dit vind ik het wel waard om terug COD te spelen. De zombie mode is zoals altijd toch wel het beste wat er ooit gemaakt is.

Game Modes:

 • ZOMBIES:
  Bij zombies heb je nu meer mappen en meer aanpassingsmogelijkheden. Het is ook de meest uitdagende Zombies.
  De nieuwe Rush modus biedt een leuke, speciale manier om zombies te spelen door andere spelers uit te dagen om snel multipliers en zombieskills te verdienen.
 • MULTIPLAYER MODE:
  De actie die altijd blijft in de Black Ops serie komt terug met een meer tactische draai in deze modus. De specialisten, de algemene wapenbalans
  zorgen voor een solide basis van alle multiplayer. Het is echter een schande dat er zo weinig originaliteit is gestoken in de mappen.
 • BLACK OUT MODE:
  De hoogtepunten van overwinning en verpletterende diepte punten van nipt verliezen zijn ervaringen die iedereen al heeft gehad met andere
  Battle Royale Games. De behendige bewegingen en creatieve maar praktische uitrusting passen prachtig in het trendy last man standing formaat.
  Het is echter niet alleen een eenrichtingsverkeer, want de dynamische strijd van de royale instelling biedt een aantal nodige variatie en consequenties met zich mee.

CONCLUSIE:

Elk aspect introduceert een aantal mooie nieuwe ideeën die de reeks blijven evolueren.

Actieve genezing in multiplayer geeft spelers meer
controle en, in combinatie met specialisten, zorgt het voor een super ervaring.

Zombies is super door het meer dan twee lanceringskaarten
te hebben.

De beginner modus is een super manier om er rustig aan te beginnen, terwijl Rush de kaarten fris houdt.

Black Ops is wat minder door de battle royale modus die nu overal uitkomt.
Het blijft natuurlijk één van de beste shooting game ooit.

Want toch zorgt Black Ops 4 voor een plezierige schietervaring die zich toch wel onderscheid van de rest.

SCORE:

7/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com