Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Review : Black Ops 4

black ops 4 is gemakkelijk één van de beste Call Of Duty spelletjes dat in jaren is uitgebracht,Het speelt makkelijk en vlot.

 

Je kan je makkelijk bezig houden met verschillende modussen zoals de nieuwe battle royale mode blackout, wat ergens niet zo origineel is.

Grafisch gezien blijft het spel hetzelfde met een zeer realistische gameplay.

Wat wel jammer is, is dat er bijna geen originaliteit meer was voor de multiplayer maps.

Toch buiten al dit vind ik het wel waard om terug COD te spelen. De zombie mode is zoals altijd toch wel het beste wat er ooit gemaakt is.

Game Modes:

 • ZOMBIES:
  Bij zombies heb je nu meer mappen en meer aanpassingsmogelijkheden. Het is ook de meest uitdagende Zombies.
  De nieuwe Rush modus biedt een leuke, speciale manier om zombies te spelen door andere spelers uit te dagen om snel multipliers en zombieskills te verdienen.
 • MULTIPLAYER MODE:
  De actie die altijd blijft in de Black Ops serie komt terug met een meer tactische draai in deze modus. De specialisten, de algemene wapenbalans
  zorgen voor een solide basis van alle multiplayer. Het is echter een schande dat er zo weinig originaliteit is gestoken in de mappen.
 • BLACK OUT MODE:
  De hoogtepunten van overwinning en verpletterende diepte punten van nipt verliezen zijn ervaringen die iedereen al heeft gehad met andere
  Battle Royale Games. De behendige bewegingen en creatieve maar praktische uitrusting passen prachtig in het trendy last man standing formaat.
  Het is echter niet alleen een eenrichtingsverkeer, want de dynamische strijd van de royale instelling biedt een aantal nodige variatie en consequenties met zich mee.

CONCLUSIE:

Elk aspect introduceert een aantal mooie nieuwe ideeën die de reeks blijven evolueren.

Actieve genezing in multiplayer geeft spelers meer
controle en, in combinatie met specialisten, zorgt het voor een super ervaring.

Zombies is super door het meer dan twee lanceringskaarten
te hebben.

De beginner modus is een super manier om er rustig aan te beginnen, terwijl Rush de kaarten fris houdt.

Black Ops is wat minder door de battle royale modus die nu overal uitkomt.
Het blijft natuurlijk één van de beste shooting game ooit.

Want toch zorgt Black Ops 4 voor een plezierige schietervaring die zich toch wel onderscheid van de rest.

SCORE:

7/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com