Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

HyperX, we love them ! Want zoals zo vaak gezegd : Wat ooit begon als een SD kaarten producten , is intussen uitgegroeid tot een volwaardige speler op de PC markt. Van More »

Review : Assassins Creed Odyssey

Review : Assassins Creed Odyssey

Na de ongelooflijke Origins weet Ubisoft Assassins Creed sterk, prachtig en levendig een nieuw leven te schenken. 10 jaar oud is de franchise al en na Assissins Creed 3 of 4 zijn More »

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Om te beginnen met Isle of Dogs is het misschien best dat je geen griep of hoge koorts hebt, De aparte stijl van Wes Anderson weet je nogal in de ban te More »

Review : Black Ops 4

Review : Black Ops 4

black ops 4 is gemakkelijk één van de beste Call Of Duty spelletjes dat in jaren is uitgebracht,Het speelt makkelijk en vlot.   Gerelateerd More »

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

13 jaar geleden intussen al dat de WInchersters hun eerste debuut maakten op het scherm, 13 jaar vechten tegen de demonen en geesten En 13 jaar avonturen tegen de onderwereld, engelen, demonen More »

Review : Transference

Review : Transference

De eerste keer ik in contact kwam met Transference was tijdens een Gamescom sessie in 2017. In een kleine zaal, met nog een andere speler in VR mode leerde we de geheimen More »

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Terwijl Lethal Weapon in USA begonnen is aan zijn 3de reeks, kun je hier in België nog genieten van het 2de seizoen die zopas ook op DVD werd uitgebracht. Genieten is ook More »

Review : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Review : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Heer en meester Ryan Renolds heeft gezorgd dat Deadpool een cinema leven kreeg, De man gaat het niet bekennen wie de beelden heeft geleaked , maar come on 😉 “ we know More »

Review : PES 2019

Review : PES 2019

Pro Evolution Soccer stond dan wel jaren  bekend als het “witte product” in de voetbal games, met name aan de minder uitgebreide licenties en lagere kwaliteit… De afgelopen jaren heeft Konami toch More »

Review : We Happy Few

Review : We Happy Few

Al even op Kickstarter en nu eindelijk verkrijgbaar : We Happy Few ! Over welke andere game van Bioshock konden we het hebben ? De massale aandacht en inzameling voor deze productie More »

 

Review : Black Ops 4

black ops 4 is gemakkelijk één van de beste Call Of Duty spelletjes dat in jaren is uitgebracht,Het speelt makkelijk en vlot.

 

Je kan je makkelijk bezig houden met verschillende modussen zoals de nieuwe battle royale mode blackout, wat ergens niet zo origineel is.

Grafisch gezien blijft het spel hetzelfde met een zeer realistische gameplay.

Wat wel jammer is, is dat er bijna geen originaliteit meer was voor de multiplayer maps.

Toch buiten al dit vind ik het wel waard om terug COD te spelen. De zombie mode is zoals altijd toch wel het beste wat er ooit gemaakt is.

Game Modes:

 • ZOMBIES:
  Bij zombies heb je nu meer mappen en meer aanpassingsmogelijkheden. Het is ook de meest uitdagende Zombies.
  De nieuwe Rush modus biedt een leuke, speciale manier om zombies te spelen door andere spelers uit te dagen om snel multipliers en zombieskills te verdienen.
 • MULTIPLAYER MODE:
  De actie die altijd blijft in de Black Ops serie komt terug met een meer tactische draai in deze modus. De specialisten, de algemene wapenbalans
  zorgen voor een solide basis van alle multiplayer. Het is echter een schande dat er zo weinig originaliteit is gestoken in de mappen.
 • BLACK OUT MODE:
  De hoogtepunten van overwinning en verpletterende diepte punten van nipt verliezen zijn ervaringen die iedereen al heeft gehad met andere
  Battle Royale Games. De behendige bewegingen en creatieve maar praktische uitrusting passen prachtig in het trendy last man standing formaat.
  Het is echter niet alleen een eenrichtingsverkeer, want de dynamische strijd van de royale instelling biedt een aantal nodige variatie en consequenties met zich mee.

CONCLUSIE:

Elk aspect introduceert een aantal mooie nieuwe ideeën die de reeks blijven evolueren.

Actieve genezing in multiplayer geeft spelers meer
controle en, in combinatie met specialisten, zorgt het voor een super ervaring.

Zombies is super door het meer dan twee lanceringskaarten
te hebben.

De beginner modus is een super manier om er rustig aan te beginnen, terwijl Rush de kaarten fris houdt.

Black Ops is wat minder door de battle royale modus die nu overal uitkomt.
Het blijft natuurlijk één van de beste shooting game ooit.

Want toch zorgt Black Ops 4 voor een plezierige schietervaring die zich toch wel onderscheid van de rest.

SCORE:

7/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com