Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

Review : The Flash Season 4 ( Blu-Ray )

Review : The Flash Season 4 ( Blu-Ray )

Dat The Flash wat saai begon te worden en repetitief is een understatement, quasi in elk seizoen was er een evil speedster die aan bod kwam om Barry Allen en zijn team More »

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Arrow blijft in USA scoren met intussen al goed halfweg in de 7de seizoen. Het is dan ook niet te verwonderen dat de avonturen van de “Emerald Archer” niet uit verteld zijn, More »

Review : Just Dance 2019

Review : Just Dance 2019

2019 zit er al bijna op, maar nog voor dit zover is gaan we nog even opnieuw de nodige Shaken en Grooven boven halen in de jaarlijkse Just Dance Editie. Gerelateerd More »

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed Symphony, de ultieme symfonische ervaring voor Assassin’s Creed-fans, gaat op 11 juni 2019 in première in het legendarische Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens een van de More »

Review  : The Orville Season 1 (DVD)

Review : The Orville Season 1 (DVD)

Als je aan The Orville denkt, zou je denken aan 1 of andere kleine stad in de aard van  aminityville of iets anders waar een amish gebeuren plaats vind. Grote verassing nummer More »

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Een live action adaptatie van Disney’s grootste klassieker geregisseerd door Jon Favreau. Jon Favreau die al enkele Live actie prenten bracht voor Disney, komt deze zomer met de Live action verfilming van More »

Review : Logitech Pro G Headset

Review : Logitech Pro G Headset

Esports! Daar draait het zoals vaak gezegd meer en meer om wanneer je een deftige headset, klavier , muis en meer wil  aankopen. De kwaliteit, ergonomie, comfort en natuurlijk snelle reactievermogen is More »

Review : LEGO DC Super Villains

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld. Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review Cooler Master Maxterbox K500L – GIGABYTE Z370

Dat Cooler Master met de Master Box zijn naam voor Case line up zeker niet gestolen heeft, is geen feit.

Recent mochten we van Cooler master een upgrade ontvangen die toch wel stevig uitblonk tegenover de tot op heden staande Cooler Master Centurion 532 die dateert sinds ergens in 2009.

Een aangename upgrade dus toen Cooler Master ons wist aangenaam te verassen met de Cooler Masterbox K500L.

2 varianten bestaan hier op de markt :

de  Light versie die we ontvangen met een mooie, rode gloed.

En een RBG versie met gemonteerde RBG fans die je mits een ondersteunende moederbord kan bedienen.

De versie we mochten testen , de lite versie is een zeer lichte en toch stevige case.

Design:

Piano zwarte glans , met front 1 rode Fans gemonteerd en in de front case ingebouwd 2 rode strips.

De IO panel on top bevat in midden het Cooler Master logo op de powerknop met een witte led rand rondom heen die functioneert als de power verlichting.

Links een 3,5 headset en micro jack en rechts van de powerbutton 2x USB 3.0 poorten.

Uiterst links een mini reset button die je nauwelijks kan induwen , hetzij met een stylus of top van je vinger, uiterst rechts hard drive Led.

Binnenin is de ruimte netjes voorzien voor alle vormen van moederborden.

Onderaan bevind zich een verborgen ruimte die je kan benaderen door een paneel achteraan te verwijderen aan de onderkant.

Hier schijf je de voeding blok in met zijn nodige kabels.

Vooraan is er nog een verborgen ruimte voor de SATA drives met inkepingen voor de kabels naar de moederbord te herleiden.

Toegang tot de Sata drives gebeurd door de rechter panel te verwijderen, waar alle kabels netjes weg gewerkt zitten dankzij cable management en door de inkepingen verdwijnen naar de moederbord toe.

In de Case zit er ook een speciale compartiment voor een SSD Drive.

Duidelijk dat Cooler Master hier werkt maakt van de kabels netjes te kunnen opbergen.

Dat de case op een klein verhoog staat door zijn pootjes is met een reden.

Onderaan werd voorzien voor een airflow dankzij de aangebrachte rooster en filter die je bovenaan de case ook terug vind met een magnetische fiter op de rooster.

Zo is de optimale airflow voorzien voor een ideale core en case temperatuur.

Hardware :

Voor de test en demo werkten we met een gloednieuwe GIGABYTE Z370 moederbord met RBG ondersteuning.

Dankzij deze combinatie word er aan de powerbutton een ademhaling patroon weergeven, en wie de RBG  versie van de Masterbox 500 in huis haalt kan zelfs via Android App de fans bedienen in meer dan 10 verschillende modes.

Naast de ATX moederbord van GIGABYTE werd ook gebruik gemaakt van de meegeleverde fans:

  • 2 x rode led fans vooraan
  • 1x zwarte ingebouwde fan die naar boven werd verplaatst
  • 1 x Water cooler fan van Cooler master

De Z370 van Gigabyte is een state of the Art Moederbord met alles wat een gamer nodig heeft :

4 x DDR4 slots leveren een maximum tot 64 GB DDR4 kracht aan, dit in combinatie met de ondersteuning voor 8ste generatie I5 en I7 processor.

De Z370 werd ook voorzien van een M2 aansluiting , 6x SATA connectie en 2 x Sata 3.0 express aansluiting, een USB 3.0 poort die handig is voor front case ondersteuning wanneer je Case deze toelaat zoals de Cooler Master Master Box K500 of K500L .

Onboard grafische processor is zo krachtig dat je zelfs vlot 4K en VR ondersteuning aankan.

De ledstrook onboard kan net als de RBG aangepast worden in diverse modes en geeft dezelfde mode zoals de power button.

Achterop 4x USB 3.0 poorten, HDMI poort, LAN en 2x USB 2.0 poorten aanwezig en de Audio in, speaker en micro jacks die kunnen configureert worden voor surround kwaliteit.

Op de moederbord zelf werd voorzien van 3 x USB 3.0 aansluiting en RBG connectie voor letstrip.

Ruimte voor 2 grafische kaarten werd voorzien voor wie gaat voor SLI, al laat de case deze moeilijk toe door zijn compartiment voor de voeding blok die net onder de 2de PCIe poort bevind.

Onboard heat sink werd aangebracht en het mag gezegd worden dat de Z 370 er elite strak uit oogt.

Beide hardware en uiterlijk stellen zeker niet teleur.

Conclusie:

Dubbel fun wanneer je de Masterbox K500L en de Z370 samen neemt.

Wie een deftige gaming systeem in elkaar wil krijgen sukkelt vaak met de prijs en keuze, alsook design,geluid en perforantie.

Ook al heeft de Cooler Master K500L geen optische drive mogelijkheden, zijn design legt perfect dienst als trendy design toestel voor wie een media server wil in elkaar zetten puur voor entertainment, film,media en Netflix.

Neemt niet weg dat deze systeem perfect als gaming toestel verleent met optimale airflow beiden van front, onder en bovenaan.

We leven in en digitale tijdperk waar alles tegenwoordig digitaal verloopt door webshops zoals origin, Steam , uplay, battle net en zelfs Microsoft die een Xbox app integreert in Windows om zo de crosplay games van Xbox one te spelen op Windows 10.

Echt cd’s zijn zeldzaamheid voor wie alles online vind.

Wie toch voor een externe drive opteert kan op de USB 3.0 een dvd/bluray brander aansluiten om zo sporadisch back ups te maken en films op schijf te bekijken op zijn systeem.

Met de Z370 van GIGABYTE krijg je de beste beeld kwaliteit ook al heb je geen 4k toestel.

Jou hardware weet naar optimale resolutie met scherpte jou beelden  te brengen met zijn onboard intel processor die zelfs krachtig genoeg is voor VR ervaring in combinatie dankzij de 8ste generatie I5/I7 processor en zijn 15nm technologie en cach geheugen.

Je zou al gaan afvragen als je werkelijk nog een grafische kaart nodig hebt.

Grote dank voor de steun en upgrade aan :

Hyperx voor de 8gb DDR4 Fury ram modules

Cooler Master voor de Master Box K500L Case met rode fans

GIGABYTE voor de Z370 moederbord met sata 3.0 , USB 3.0 , M2 ondersteuning en DDR4 die een schitterende 4K en VR prestatie leverde zonder grafische kaart.

Score :

Cooler Master Master Box K500L

8,2/10

Jammer dat er geen optische drive aanwezig is en beperking tot 2 sata drives, verder een schitterende case voor elke type gebruiker

GIGABYTE Z370

9,2/10

Kleine prijs voor grootse mogelijkheden en kracht in deze ATX moederbord die werkelijk alles bied qua design, hardware en capaciteit

 

 

 

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com