Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld.

Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen we niet Suicide Squad.

Joker, Harley Quin, Grundy en veel meer bundelen de krachten voor het goede wanneer de Justice League plots van de kaart verdwenen en vervangen worden door de Justice Syndicate uit een andere wereld.

Het is eens wat anders, en met een sterk en origineel verhaal weet DC en Waner bros ons te verassen in deze nieuwe LEGO game.

Verhaal :

Tijdens een  recente gevecht tussen The Jokers en zijn kornuiten lig de overwinning aan hun kant door een onverwacht factor.

Uit het niets verschijnt Justice Syndicaten, uit een alter-wereld die de Justice League weten weg te zappen tijdens een gewaagde ontsnapping van Lex Luthor en de Joker na een uitbraak.

Enige getuige :

Harley Quin haar Smartphone die alles wist te filmen en ze verloor.

Wanneer de Justice League zich verkondigd als de nieuwe helden, vermoed Harley dat er een verborgen agenda aan de hand is.

Beetje per peetje weet ze haar kompanen te overtuigen en trekken ze uit op onderzoek.

Daar dankzij de hulp van reverse Flash komen ze te weten dat de Justice Syndicate in werkelijkheid de grootste criminelen van andere wereld is die wereld per wereld probeert over te nemen.

Gameplay:

De bekende gameplay werd bewaard gebleven in LEGO DC super Villians, nieuw in het verhaal is dat je eigen gemaakte personage meespeelt in de cutcenes en game.

Jou eigen superhero maakt deel ooit als de stille vennoot in de organisatie, voor zijn mute gedrag hebben de makers ook een excuus.

Veel smash en bash en build momenten terug in deze LEGO titel met origineel verhaal.

Conclusie:

DC origineel verhaal, grappig humor en spannende momenten zorgen ervoor dat DC super Villians 1 van de meest originele LEGO titels is.

Een waardige aanwinst voor als je nu een LEGO fan bent, of DC fan.

Score:

 9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com