Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

Review : The Flash Season 4 ( Blu-Ray )

Review : The Flash Season 4 ( Blu-Ray )

Dat The Flash wat saai begon te worden en repetitief is een understatement, quasi in elk seizoen was er een evil speedster die aan bod kwam om Barry Allen en zijn team More »

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Arrow blijft in USA scoren met intussen al goed halfweg in de 7de seizoen. Het is dan ook niet te verwonderen dat de avonturen van de “Emerald Archer” niet uit verteld zijn, More »

Review : Just Dance 2019

Review : Just Dance 2019

2019 zit er al bijna op, maar nog voor dit zover is gaan we nog even opnieuw de nodige Shaken en Grooven boven halen in de jaarlijkse Just Dance Editie. Gerelateerd More »

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed Symphony, de ultieme symfonische ervaring voor Assassin’s Creed-fans, gaat op 11 juni 2019 in première in het legendarische Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens een van de More »

Review  : The Orville Season 1 (DVD)

Review : The Orville Season 1 (DVD)

Als je aan The Orville denkt, zou je denken aan 1 of andere kleine stad in de aard van  aminityville of iets anders waar een amish gebeuren plaats vind. Grote verassing nummer More »

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Een live action adaptatie van Disney’s grootste klassieker geregisseerd door Jon Favreau. Jon Favreau die al enkele Live actie prenten bracht voor Disney, komt deze zomer met de Live action verfilming van More »

Review : Logitech Pro G Headset

Review : Logitech Pro G Headset

Esports! Daar draait het zoals vaak gezegd meer en meer om wanneer je een deftige headset, klavier , muis en meer wil  aankopen. De kwaliteit, ergonomie, comfort en natuurlijk snelle reactievermogen is More »

Review : LEGO DC Super Villains

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld. Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld.

Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen we niet Suicide Squad.

Joker, Harley Quin, Grundy en veel meer bundelen de krachten voor het goede wanneer de Justice League plots van de kaart verdwenen en vervangen worden door de Justice Syndicate uit een andere wereld.

Het is eens wat anders, en met een sterk en origineel verhaal weet DC en Waner bros ons te verassen in deze nieuwe LEGO game.

Verhaal :

Tijdens een  recente gevecht tussen The Jokers en zijn kornuiten lig de overwinning aan hun kant door een onverwacht factor.

Uit het niets verschijnt Justice Syndicaten, uit een alter-wereld die de Justice League weten weg te zappen tijdens een gewaagde ontsnapping van Lex Luthor en de Joker na een uitbraak.

Enige getuige :

Harley Quin haar Smartphone die alles wist te filmen en ze verloor.

Wanneer de Justice League zich verkondigd als de nieuwe helden, vermoed Harley dat er een verborgen agenda aan de hand is.

Beetje per peetje weet ze haar kompanen te overtuigen en trekken ze uit op onderzoek.

Daar dankzij de hulp van reverse Flash komen ze te weten dat de Justice Syndicate in werkelijkheid de grootste criminelen van andere wereld is die wereld per wereld probeert over te nemen.

Gameplay:

De bekende gameplay werd bewaard gebleven in LEGO DC super Villians, nieuw in het verhaal is dat je eigen gemaakte personage meespeelt in de cutcenes en game.

Jou eigen superhero maakt deel ooit als de stille vennoot in de organisatie, voor zijn mute gedrag hebben de makers ook een excuus.

Veel smash en bash en build momenten terug in deze LEGO titel met origineel verhaal.

Conclusie:

DC origineel verhaal, grappig humor en spannende momenten zorgen ervoor dat DC super Villians 1 van de meest originele LEGO titels is.

Een waardige aanwinst voor als je nu een LEGO fan bent, of DC fan.

Score:

 9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com