Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld.

Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen we niet Suicide Squad.

Joker, Harley Quin, Grundy en veel meer bundelen de krachten voor het goede wanneer de Justice League plots van de kaart verdwenen en vervangen worden door de Justice Syndicate uit een andere wereld.

Het is eens wat anders, en met een sterk en origineel verhaal weet DC en Waner bros ons te verassen in deze nieuwe LEGO game.

Verhaal :

Tijdens een  recente gevecht tussen The Jokers en zijn kornuiten lig de overwinning aan hun kant door een onverwacht factor.

Uit het niets verschijnt Justice Syndicaten, uit een alter-wereld die de Justice League weten weg te zappen tijdens een gewaagde ontsnapping van Lex Luthor en de Joker na een uitbraak.

Enige getuige :

Harley Quin haar Smartphone die alles wist te filmen en ze verloor.

Wanneer de Justice League zich verkondigd als de nieuwe helden, vermoed Harley dat er een verborgen agenda aan de hand is.

Beetje per peetje weet ze haar kompanen te overtuigen en trekken ze uit op onderzoek.

Daar dankzij de hulp van reverse Flash komen ze te weten dat de Justice Syndicate in werkelijkheid de grootste criminelen van andere wereld is die wereld per wereld probeert over te nemen.

Gameplay:

De bekende gameplay werd bewaard gebleven in LEGO DC super Villians, nieuw in het verhaal is dat je eigen gemaakte personage meespeelt in de cutcenes en game.

Jou eigen superhero maakt deel ooit als de stille vennoot in de organisatie, voor zijn mute gedrag hebben de makers ook een excuus.

Veel smash en bash en build momenten terug in deze LEGO titel met origineel verhaal.

Conclusie:

DC origineel verhaal, grappig humor en spannende momenten zorgen ervoor dat DC super Villians 1 van de meest originele LEGO titels is.

Een waardige aanwinst voor als je nu een LEGO fan bent, of DC fan.

Score:

 9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com