Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld.

Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen we niet Suicide Squad.

Joker, Harley Quin, Grundy en veel meer bundelen de krachten voor het goede wanneer de Justice League plots van de kaart verdwenen en vervangen worden door de Justice Syndicate uit een andere wereld.

Het is eens wat anders, en met een sterk en origineel verhaal weet DC en Waner bros ons te verassen in deze nieuwe LEGO game.

Verhaal :

Tijdens een  recente gevecht tussen The Jokers en zijn kornuiten lig de overwinning aan hun kant door een onverwacht factor.

Uit het niets verschijnt Justice Syndicaten, uit een alter-wereld die de Justice League weten weg te zappen tijdens een gewaagde ontsnapping van Lex Luthor en de Joker na een uitbraak.

Enige getuige :

Harley Quin haar Smartphone die alles wist te filmen en ze verloor.

Wanneer de Justice League zich verkondigd als de nieuwe helden, vermoed Harley dat er een verborgen agenda aan de hand is.

Beetje per peetje weet ze haar kompanen te overtuigen en trekken ze uit op onderzoek.

Daar dankzij de hulp van reverse Flash komen ze te weten dat de Justice Syndicate in werkelijkheid de grootste criminelen van andere wereld is die wereld per wereld probeert over te nemen.

Gameplay:

De bekende gameplay werd bewaard gebleven in LEGO DC super Villians, nieuw in het verhaal is dat je eigen gemaakte personage meespeelt in de cutcenes en game.

Jou eigen superhero maakt deel ooit als de stille vennoot in de organisatie, voor zijn mute gedrag hebben de makers ook een excuus.

Veel smash en bash en build momenten terug in deze LEGO titel met origineel verhaal.

Conclusie:

DC origineel verhaal, grappig humor en spannende momenten zorgen ervoor dat DC super Villians 1 van de meest originele LEGO titels is.

Een waardige aanwinst voor als je nu een LEGO fan bent, of DC fan.

Score:

 9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com