Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : The Orville Season 1 (DVD)

Als je aan The Orville denkt, zou je denken aan 1 of andere kleine stad in de aard van  aminityville of iets anders waar een amish gebeuren plaats vind.

Grote verassing nummer 1 is dan dat deze niets te maken heeft met een horor stad,

Grote verassing nummer 2 is dat de maker die achter de Orville zit, de enige echte Seth Mcfarlane is die je kent van Family Guy stemmen en maker, alsook  als stem van Ted, en acteur in Million ways to die in the west..

In andere woorden, de cult klassieke stempel is gezet.

Laatste grote verassing is dat ondanks dit een scifi serie is a la  Star Trek,  dat dezer totaal niet op Star trek gelijkt maar een eigen franchise bouwt met in elke episode een verhaal die een moraal draagt aan de tegenwoordige maatschappij.

Nog verassingen ? Dan is The Orville 1 en al bomvol verassingen !

De eerste trailer zou je doen denken dat deze een adaptatie is aan Tim Allens “Galaxy Quest” maar The Orville is meer dan dat !

Verhaal:

The Orville start eigenlijk erg simpel in zijn origine met een achtergrond verhaal over  de captain van het schip ( gespeeld door Seth MacFarlane) Ed Mercer.

Wanneer hij thuis komt en zijn vrouw in bed vind met een blauwe alien, betekend dit het einde van hun relatie.

Een intergalactische ruimtetuig met een originele bemanning om “u” tegen te zeggen.

Wanneer zijn eerste officier aan boord aanmeld slaat Ed zijn hart in de keel wanneer blijkt dat dit zijn ex vrouw is, de knappe Kelly!

Samen met zijn bemanning dient The Orville op “Star Trek” manier, missie na missie uit te zoeken in een verkenning van ongekende, lachwekkende avontuur.

 

Nieuwe rassen, en planeten op hun pad ontmoeten en veel meer staat op het agenda van The Orville, dit terwijl aan boord ook de grollen en fransen blijven voort groeien.

Cinematografie :

De ongekende grenzen van Seth MacFarlane zijn geest kent geen grenzen;

Dankzij zijn geestige, komisch humor en sociale commentaar weet hij elke aflevering een dagelijks onderwerp te geven die in het belachelijke, en toch to the point manier weet te benaderen.

Sociale media, Holibi gemeenschap, elke topic weet een origineel verhaal te verkrijgen met een deftige moraal in het verhaal a la MacFarlane.

Cast :

Natuurlijk naast de topnaam als Seth MacFarlane als Ed Mercer , bezit The Orville ook een cast aan getalenteerde namen zoals voice over acteer prestatie die werd ingesproken door  Norm Macdonald als Newton en Adriane Palicki als Kelly, de ex van Ed Mercer

Extra’s:

  • The Orville at Paleyfest 2018
  • Inside Look
  • Directed By
  • The First Six Missions
  • Designing The Future
  • The Orville Takes Flighjt
  • The Science Of The Orville : Quantum Drive
  • The Science Of The Orville : Alien Life
  • A Better Tomorrow

Conclusie :

In totaal 9 uur aan plezier met The Orville crew waar de ene gekte niet stopt bij de andere.

Scifi fans en nieuwelingen, star trek fans en gelijk welke generatie zullen dolverzot zijn op de twisted humor van Seth MacFarlane in The Orville.

Zeker als je fan bent van Family guy , zul je de humor weten te vinden.

De eerste aflevering al weet direct de toon te plaatsen en groeit enkel naar mate het seizoen.

Season 2 is reeds al aangekondigd en FOX gelooft garant in de samenwerking met MacFarlane dat season 3 ook al besteld is bij de Tv zender.

The Orville met 12 afleveringen aan plezier is nu verkrijgbaar op DVD

Score :

9,8/10

 

 

 

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com