Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Nieuwe Games with Gold-releases December 2018

Games with Gold voor december 2018
In de maand december zijn weer 4 nieuwe Games with Gold beschikbaar voor alle gamers met een Xbox Live Gold lidmaatschap.

Q.U.B.E. 2

Te downloaden van 1 december tot 31 december op Xbox One.

In deze mysterieuze puzzelgame ontwaak je tussen de overblijfselen van een oud buitenaards landschap.

Je hebt geen idee waarom je daar bent en hoe je er bent terechtgekomen.

Los pittige puzzels op en gebruik je manipulatiehandschoenen om de structuur van de wereld te veranderen en zo de weg naar huis te vinden.

 

Never Alone

Te downloaden van 16 december tot 15 januari op Xbox One.
Maak kennis met de rijke cultuur van het Iñupiat-volk in deze avonturengame, die genomineerd werd voor diverse prijzen en is ontwikkeld in samenwerking met de inheemse gemeenschap van Alaska.

Je speelt als een jong Iñupiat-meisje, dat met haar poolvos op zoek gaat naar de bron van de allesvernietigende eeuwige sneeuwstorm.

Bij de release had Playroom een hoge score voor deze parel, die je kan terug lezen op onze site

Dragon Age II

Te downloaden van 1 december tot 15 december op Xbox One en Xbox 360.
Beleef epische avonturen in de voortdurend veranderende wereld van Dragon Age II.

Tijdens een verhaal dat zich afspeelt over een periode van tien jaar ontwikkelt je personage Hawke zich van een berooide vluchteling tot de grote held van Kirkwall.

 

 

Mercenaries: Playground of Destruction

Te downloaden van 16 december tot 31 december op Xbox One en Xbox 360.
Alles mag in deze klassieke actiegame.

Het is jouw taak om een sinister militair regime omver te werpen, op welke manier dan ook. In deze genadeloze wereld kan alles stuk en zijn er geen grenzen.

 

 

Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma.

Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayernetwerk.

Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com