Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Nieuwe Games with Gold-releases December 2018

Games with Gold voor december 2018
In de maand december zijn weer 4 nieuwe Games with Gold beschikbaar voor alle gamers met een Xbox Live Gold lidmaatschap.

Q.U.B.E. 2

Te downloaden van 1 december tot 31 december op Xbox One.

In deze mysterieuze puzzelgame ontwaak je tussen de overblijfselen van een oud buitenaards landschap.

Je hebt geen idee waarom je daar bent en hoe je er bent terechtgekomen.

Los pittige puzzels op en gebruik je manipulatiehandschoenen om de structuur van de wereld te veranderen en zo de weg naar huis te vinden.

 

Never Alone

Te downloaden van 16 december tot 15 januari op Xbox One.
Maak kennis met de rijke cultuur van het Iñupiat-volk in deze avonturengame, die genomineerd werd voor diverse prijzen en is ontwikkeld in samenwerking met de inheemse gemeenschap van Alaska.

Je speelt als een jong Iñupiat-meisje, dat met haar poolvos op zoek gaat naar de bron van de allesvernietigende eeuwige sneeuwstorm.

Bij de release had Playroom een hoge score voor deze parel, die je kan terug lezen op onze site

Dragon Age II

Te downloaden van 1 december tot 15 december op Xbox One en Xbox 360.
Beleef epische avonturen in de voortdurend veranderende wereld van Dragon Age II.

Tijdens een verhaal dat zich afspeelt over een periode van tien jaar ontwikkelt je personage Hawke zich van een berooide vluchteling tot de grote held van Kirkwall.

 

 

Mercenaries: Playground of Destruction

Te downloaden van 16 december tot 31 december op Xbox One en Xbox 360.
Alles mag in deze klassieke actiegame.

Het is jouw taak om een sinister militair regime omver te werpen, op welke manier dan ook. In deze genadeloze wereld kan alles stuk en zijn er geen grenzen.

 

 

Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma.

Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayernetwerk.

Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com