Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Arrow blijft in USA scoren met intussen al goed halfweg in de 7de seizoen. Het is dan ook niet te verwonderen dat de avonturen van de “Emerald Archer” niet uit verteld zijn, More »

Review : Just Dance 2019

Review : Just Dance 2019

2019 zit er al bijna op, maar nog voor dit zover is gaan we nog even opnieuw de nodige Shaken en Grooven boven halen in de jaarlijkse Just Dance Editie. Gerelateerd More »

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed Symphony, de ultieme symfonische ervaring voor Assassin’s Creed-fans, gaat op 11 juni 2019 in première in het legendarische Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens een van de More »

Review  : The Orville Season 1 (DVD)

Review : The Orville Season 1 (DVD)

Als je aan The Orville denkt, zou je denken aan 1 of andere kleine stad in de aard van  aminityville of iets anders waar een amish gebeuren plaats vind. Grote verassing nummer More »

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Een live action adaptatie van Disney’s grootste klassieker geregisseerd door Jon Favreau. Jon Favreau die al enkele Live actie prenten bracht voor Disney, komt deze zomer met de Live action verfilming van More »

Review : Logitech Pro G Headset

Review : Logitech Pro G Headset

Esports! Daar draait het zoals vaak gezegd meer en meer om wanneer je een deftige headset, klavier , muis en meer wil  aankopen. De kwaliteit, ergonomie, comfort en natuurlijk snelle reactievermogen is More »

Review : LEGO DC Super Villains

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld. Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen More »

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

HyperX, we love them ! Want zoals zo vaak gezegd : Wat ooit begon als een SD kaarten producten , is intussen uitgegroeid tot een volwaardige speler op de PC markt. Van More »

Review : Assassins Creed Odyssey

Review : Assassins Creed Odyssey

Na de ongelooflijke Origins weet Ubisoft Assassins Creed sterk, prachtig en levendig een nieuw leven te schenken. 10 jaar oud is de franchise al en na Assissins Creed 3 of 4 zijn More »

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Om te beginnen met Isle of Dogs is het misschien best dat je geen griep of hoge koorts hebt, De aparte stijl van Wes Anderson weet je nogal in de ban te More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Nieuwe Games with Gold-releases December 2018

Games with Gold voor december 2018
In de maand december zijn weer 4 nieuwe Games with Gold beschikbaar voor alle gamers met een Xbox Live Gold lidmaatschap.

Q.U.B.E. 2

Te downloaden van 1 december tot 31 december op Xbox One.

In deze mysterieuze puzzelgame ontwaak je tussen de overblijfselen van een oud buitenaards landschap.

Je hebt geen idee waarom je daar bent en hoe je er bent terechtgekomen.

Los pittige puzzels op en gebruik je manipulatiehandschoenen om de structuur van de wereld te veranderen en zo de weg naar huis te vinden.

 

Never Alone

Te downloaden van 16 december tot 15 januari op Xbox One.
Maak kennis met de rijke cultuur van het Iñupiat-volk in deze avonturengame, die genomineerd werd voor diverse prijzen en is ontwikkeld in samenwerking met de inheemse gemeenschap van Alaska.

Je speelt als een jong Iñupiat-meisje, dat met haar poolvos op zoek gaat naar de bron van de allesvernietigende eeuwige sneeuwstorm.

Bij de release had Playroom een hoge score voor deze parel, die je kan terug lezen op onze site

Dragon Age II

Te downloaden van 1 december tot 15 december op Xbox One en Xbox 360.
Beleef epische avonturen in de voortdurend veranderende wereld van Dragon Age II.

Tijdens een verhaal dat zich afspeelt over een periode van tien jaar ontwikkelt je personage Hawke zich van een berooide vluchteling tot de grote held van Kirkwall.

 

 

Mercenaries: Playground of Destruction

Te downloaden van 16 december tot 31 december op Xbox One en Xbox 360.
Alles mag in deze klassieke actiegame.

Het is jouw taak om een sinister militair regime omver te werpen, op welke manier dan ook. In deze genadeloze wereld kan alles stuk en zijn er geen grenzen.

 

 

Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma.

Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayernetwerk.

Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com