Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Arrow blijft in USA scoren met intussen al goed halfweg in de 7de seizoen.

Het is dan ook niet te verwonderen dat de avonturen van de “Emerald Archer” niet uit verteld zijn, en we stiekem ook hopen als deze ergens een opbouw krijgen naar een Tv versie van The Justice League.

 

 

Met alvast in het lopende seizoen en Cross-over 2019 die start op 11 december word ook Bat-Girl introduceert in het Arrowverse.

Met het 6de seizoen nu verkrijgbaar op DVD & Bluray , slaan de makers in een versnelde tempo wanneer Olivier Queen na de gebeurtenissen van  Lian Yu terug keert met zijn zoon naar Star City.

Verhaal:

Na de explosieve finale van Seizoen 5 treffen we Olivier & zijn zoon aan terug thuis, waar hun leven weer word opgebouwd.

 

 

Team Arrow en Oliver krijgen dus de zwaarste periodes ooit tegemoet.

Terwijl Olivier probeert zijn taken als vader en burgemeester op te nemen, lijkt de combinatie met Team Arrow niet altijd te vlotten.

Olivier Queen probeert beiden als Burgemeester en Arrow zijn stad beter en veiliger te maken, maar dit is niet gerekend op de aanwezigheid van de nodige bedreigingen uit zijn verleden.

Met Black Siren/ Laurel Lance uit een andere wereld en de dreigementen van Kayden James die Olivier in de media out als the green Arrow, lijkt alle aandacht op Oliver gericht zodat hij moeilijk nog zijn vigilante taken kan opnemen.

 

Ook binnenin het team van Arrow verloopt alles wat moeizaam wanneer Olivier twijfels heeft over het team wanneer het blijkt er een Mol onder hun te zitten.

Wantrouwen die het team weet te verdelen.

Cinematografie :

Met een ietwat donkere sfeer (meer dan gebruikelijk) lijkt het Team Arrow niet allemaal zo simpel gegaan als ze gegund zou zijn.

Met de introductie van nieuwe leden als Wild Dog & Dinah Drake, word  het team uitgebreid met een nieuwe generatie aan helden.

Technologie nerd Curtis als Mister fantastic, John Diggle , Thea Queen, Felicity Smoak en Quentin Lance zijn alvast ook terug van de partij in een avontuurlijke 6de seizoen van Arrow.

Niet te missen is ook Cross-Over event die werd uitgezonden, verdeeld werd over de overige reeksen Supergirl , Flash & Legends Of Tomorrow.

Conclusie :

Season 6 slaat in als een bom, letterlijk.

Met een diepere kijk op de diplomatieke issues van de helden wanneer hun prive bots met hun nachtleven en tal aan gewaagde uitdagingen.

Oude team en nieuwe team, een transfer die niet zo vlot verloopt wanneer de “Side Kicks” afstand nemen en Olivier in zijn eentje besef dat hij hulp nodig heeft.

 

Dit allemaal terwijl zijn identiteit dreigt onthult te worden en de stad leeft onder een tikkende Bom waarbij Olivier voor een strijd staat tussen zijn boog en de wet

Arrow Season 6 is nu verkrijgbaar op Bluray & DVD

Score :

8,9/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights