Acer Swift 7 debuteert met een geheel nieuw compact ontwerp met een ongelofelijke screen-to-body ratio

Acer heeft vandaag de ultradunne en lichte Swift 7 (SF714-52T) gelanceerd, met een nieuw, hoogwaardig chassis dat het scherm nog beter tot zijn recht laat komen.

Deze nieuwe 14 inch Swift 7 is genomineerd voor de CES 2019 Innovation Award. De ultradunne randen van de Swift 7 maken de laptop praktisch randloos en zorgen voor een indrukwekkende screen-to-body ratio van 92 procent. Bovendien is de nieuwe Swift 7 voorzien van Windows 10 en zo licht als een veertje.

Met een gewicht van slechts 890 gram kunnen zakelijke reizigers de Swift 7 moeiteloos meenemen in een aktetas of kleine tas.

Ultracompact ontwerp resulteert in een indrukwekkende screen-to-body ratio van 92%

Dankzij technologische ontwikkelingen en dankzij het vooruitstrevende design biedt de vernieuwde Swift 7 de nieuwste technologie in een chassis dat aanzienlijk kleiner is dan zijn voorgangers. Het ontwerp bestaat uit vier dunne zijranden van slechts 2,57 mm.

Dit maakt de laptop een stuk minder breed en diep (317,9 mm breed en 191,5 mm diep), en zorgt voor een indrukwekkende, bijna schermvullende weergave. Net als zijn voorgangers is de Swift 7 (SF714-52T) ontzettend dun en licht: met een dikte van 9,95 mm en een gewicht van 890 gram blijft de nieuwe Swift 7 onder de 1 cm en 1 kg.

De nieuwe Swift 7 is ongelofelijk dun en licht, maar ook duurzaam. De laptop is gemakkelijk mee te nemen doordat deze gemaakt is van magnesium-lithium en magnesium-aluminium legeringen. Hierdoor heeft de Swift 7 bovendien een stevig toetsenbord dat goede ondersteuning biedt tijdens het typen. Deze materialen zijn twee tot vier keer sterker dan standaard aluminium legeringen met dezelfde dikte, maar ook 20 tot 35 procent lichter waardoor de laptop minder dan 1 kg weegt. Er is daarnaast een micro-arc oxidatielaag aangebracht om een elegante, keramiekachtige uitstraling te creëren.

Dankzij het 14 inch Full HD 1920×1080 touchscreen met IPS-technologie kan het systeem met soepele schermaanrakingen worden bediend en worden afbeeldingen in levendige en heldere kleuren weergegeven. De Swift 7 is voorzien van een 100% sRGB/72% NTSC-kleurengamma en 300 nits helderheid en zorgt daarmee voor indrukwekkende ervaringen via het geavanceerde scherm. Bovendien is de Swift 7 extra duurzaam door de laag Corning Gorilla Glass 6.

Uitstekende prestaties met een batterijduur van een hele dag

De ventilatorloze Swift 7 is voorzien van de nieuwste 8e generatie Intel® Core i7-8500Y processor en levert daardoor geweldige prestaties voor het surfen op het web, het maken van presentaties en spreadsheets en zelfs voor het gebruiken van intensieve creator tools. Dankzij de 512GB snelle PCIe SSD-opslag kan een grote hoeveelheid bestanden worden opgeslagen en snel worden geopend, en met 16GB aan LPDDR3 RAM kunnen klanten moeiteloos multitasken. Met een batterijduur van maar liefst 10 uur[1]. kunnen klanten bovendien hun Swift 7 tot ’s avonds laat gebruiken.

Connectiviteit via Thunderbolt en geavanceerde WiFi

Dankzij de dubbele USB Type-C poorten die Thunderbolttm 3 ondersteunen, is het mogelijk om meer voor elkaar te krijgen met een hoge bandbreedte tot 40 Gbps. De USB Type-C poorten ondersteunen verder USB 3.1 Gen 2 met Display Port 1.3, hetgeen snelle gegevensoverdracht met een snelheid van maximaal 10 Gpbs, aansluiting van externe schermen met een hoge resolutie en het snel opladen van externe apparaten mogelijk maakt. De Acer Swift 7 biedt daarnaast een betrouwbare en supersnelle verbinding door WiFi met Intel Wireless-AC met de mogelijkheid tot Gigabit speed en voorzien van 2×2 MU-MIMO-technologie. Randapparaten kunnen bovendien worden verbonden via Bluetooth 5.0, terwijl de gecombineerde koptelefoon en luidspreker zorgen voor duidelijk en helder geluid.

Intuïtieve functies voor een uitzonderlijke ervaring

Het ontwerp van de Swift 7 biedt de zakenreiziger een ongekende ervaring. Het chiclet-toetsenbord heeft goed gepositioneerde toetsen waardoor typfouten in documenten tot een minimum worden beperkt. Het repsonsieve toetsenbord heeft een travel distance van 1,1 mm. Bovendien is het prettig om te typen op het toetsenbord met achtergrondverlichting bij gebrek aan omgevingslicht.

Het Corning Gorilla Glass touchpad werkt nauwkeurig en responsief tijdens het scrollen en navigeren. Het glazen touchpad heeft ook een geïntegreerde klikknop, en biedt ondersteuning voor multi-touch bewegingen en een responsieve fysieke klik. De aan/uit-knop kan ook worden gebruikt als vingerafdruklezer, zodat klanten het apparaat aan kunnen zetten en tegelijkertijd veilig en zonder wachtwoord in kunnen loggen via Windows Hello.

De nieuwe Swift 7 heeft een push-to-open camera voor webchats en video-opnames. Deze camera kan dicht gehouden worden om onbedoeld cameragebruik te voorkomen en de privacy te waarborgen. In geopende stand roteert deze tot 65 graden en de high-dynamic-range (HDR) zorgt voor foto’s met een bredere kijkhoek, speciaal voor groepen.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Swift 7 (SF714-52T) met een touchscreen is verkrijgbaar met Ci7-8500Y, 8GB RAM en 512GB PCIe SSD. De Swift 7 is vanaf mei verkrijgbaar in de Benelux.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights