Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Start je reis naar het onbekende met de Xbox One X Metro Saga-bundel

Microsoft en Deep Silver maken met veel plezier bekend dat de Xbox One X Metro Saga-bundel nu beschikbaar is als pre-order.

Deze epische bundel bevat een 1TB Xbox One X-console, een draadloze controller, een Xbox Game Pass-proefperiode van 1 maand, een Xbox Live Gold-proefperiode van 14 dagen en alle drie de Metro-games: Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux en het komende Metro Exodus.

Voor wie de serie nog niet kent, is dit de perfecte manier om in deze meeslepende franchise te duiken en van begin tot eind te beleven.

Pre-order de Xbox One X Metro Saga-bundel en overleef in een apocalyptische wereld met deze bundel die vanaf 15 februari 2019 beschikbaar is.

Laat je meevoeren door de angstaanjagende sfeer in drie complete games. Je gezonde verstand en sluipvaardigheid zijn net zo belangrijk zijn als je wapens en al je keuzes hebben gevolgen.

Begin met de volledige downloadversie van Metro 2033 Redux en beleef vervolgens de ontknoping van het verhaal in Metro: Last Light Redux en het gloednieuwe Metro Exodus.

In deze game ontsnap je uit de vervallen metro van Moskou en onderneem je een spectaculaire reis door het post-apocalyptische Rusland.

Overleef in een open wereld, verken een vijandige omgeving en vecht voor je leven in deze bekroonde serie.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com