Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Start je reis naar het onbekende met de Xbox One X Metro Saga-bundel

Microsoft en Deep Silver maken met veel plezier bekend dat de Xbox One X Metro Saga-bundel nu beschikbaar is als pre-order.

Deze epische bundel bevat een 1TB Xbox One X-console, een draadloze controller, een Xbox Game Pass-proefperiode van 1 maand, een Xbox Live Gold-proefperiode van 14 dagen en alle drie de Metro-games: Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux en het komende Metro Exodus.

Voor wie de serie nog niet kent, is dit de perfecte manier om in deze meeslepende franchise te duiken en van begin tot eind te beleven.

Pre-order de Xbox One X Metro Saga-bundel en overleef in een apocalyptische wereld met deze bundel die vanaf 15 februari 2019 beschikbaar is.

Laat je meevoeren door de angstaanjagende sfeer in drie complete games. Je gezonde verstand en sluipvaardigheid zijn net zo belangrijk zijn als je wapens en al je keuzes hebben gevolgen.

Begin met de volledige downloadversie van Metro 2033 Redux en beleef vervolgens de ontknoping van het verhaal in Metro: Last Light Redux en het gloednieuwe Metro Exodus.

In deze game ontsnap je uit de vervallen metro van Moskou en onderneem je een spectaculaire reis door het post-apocalyptische Rusland.

Overleef in een open wereld, verken een vijandige omgeving en vecht voor je leven in deze bekroonde serie.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com