speel de bad guy in Breach-first veil demon class trailer revealed

Op sommige dagen heb je geen zin om een held te zijn. Op sommige dagen wil je het wezen zijn dat massa-chaos veroorzaakt in een spel, wezens oproepen en vallen om andere spelers te laten struikelen. In Breach, de aanstaande coöp, RPG, kun je precies dat doen. Spelers kunnen spelen als de Veil Demon, de vijandige kracht die verwoesting veroorzaakt in de wereld van Breach. The Veil Demon kan niet worden gedood, dus spelers moeten het pesten ervan over het hele level verdragen. Er zijn zes verschillende klassen van de Veil Demon en QC Games heeft vandaag een trailer uitgebracht die zich richt op de klasse Worldshaper.

De Worldshaper roept krachten en terrein van achter de sluier op om pandemonium op het slagveld te verspreiden en vormt de grond onder de voeten van vijanden. Spelers kunnen dat op verschillende manieren doen: van giftige schimmelsporen, de kristallijne Grael Cage tot de vulkanische Cerberus Inferno, de Worldshaper Veil Demon roept krachtige, wereldlijke krachten op om chaos en chaos te veroorzaken in de wereld van Breach. Veel plezier met het immobiliseren van de helden en het veroorzaken van allerlei kattenkwaad met de Worldshaper!

Speciale Breach pre-order pakketen zijn beschikbaar vanaf 24,99 euro, maar de tijd raakt op. Om je pre-orderpakket met bonusinhoud die eindigt met Early Access te beveiligen, bezoek je de Breach Shop op 16 januari om exclusieve aanbiedingen te pakken met unieke in-game items zoals sprays, dance emotes, een digitale kunstboek en nog veel meer.

Contentmakers kunnen prioritaire toegang tot de Breach Technical Alpha aanvragen door contact op te nemen met Lobo Rivera (lobo@reverbinc.com). Houd er rekening mee dat prioriteitstoegang NIET de toegang tot de Technical Alpha garandeert.

Breach betreedt Steam Online Early January 17, 2019, met de volledige lancering van Free-To-Play later in 2019. Kan je niet wachten om je missie-loadouts en squadecombinaties klaar te maken?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights