DEAD OR ALIVE 6’s ONLINE BETA TEST LAUNCHES OP PLAYSTATION®4

KOEI TECMO Europe en Team NINJA zijn verheugd om de officiële lancering van de PlayStation®4 DEAD OF ALIVE 6 online bètatest aan te kondigen. De Online Beta is exclusief voor PS PLUS-abonnees via de PlayStation Store en kan worden gespeeld vanaf 11 januari 2019 en loopt tot 14 januari 2019.

De Beta zal bestaan ​​uit de Online Versus-modus en zal vier iconische personages uit het verleden van DOA bevatten, inclusief Kasumi, Ayane, Hayate en Hayabusa, evenals een van de langverwachte nieuwkomers op het roster, “The Uncrowned Street Hero” Diego. Alle gevechten vinden plaats op het hoofdpodium van het DEAD OR ALIVE 6-toernooi – het DOA COLOSSEUM – compleet met exploderende ringtouwen.

Voor nieuwkomers in de serie is een gedeelte ‘HOE TE SPELEN’ toegevoegd aan de officiële website van het spel, inclusief een Techniques-zelfstudie en een verplaatsingslijst. Daarnaast is er een online enquête beschikbaar om feedback van spelers te verzamelen.

Om deze nieuwe aankondiging te vieren, onthulde KOEI TECMO Europe een nieuwe trailer met het exclusieve exclusieve karakter Nyotengu en het exclusieve digitale karakter Fase 4.

DEAD OR ALIVE 6 is momenteel in ontwikkeling voor het PlayStation®4 Computer Entertainment System, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, het all-in-one games- en entertainmentsysteem van Microsoft en digitaal op Windows PC via Steam® , en wordt wereldwijd uitgebracht op 1 maart 2019.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights