Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

ONTDEK LEGENDARISCHE FANTASIEWERELDEN IN FINAL FANTASY X / X-2 HD REMASTER EN FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Square Enix Ltd maakt bekend dat Nintendo Switch- en Xbox One-spelers binnenkort kunnen genieten van legendarische RPG-avonturen, met de release van FINAL FANTASY® X / X-2 HD Remaster op 16 april 2019 en FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE™ op 30 april 2019.

Over FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster
FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster bevat zowel FINAL FANTASY X als het vervolg FINAL FANTASY X-2. Beide games behoren tot de populairste titels uit de hele FINAL FANTASY-serie en worden alom geprezen om hun emotionerende verhalen en verbluffende graphics. FINAL FANTASY X volgt het verhaal van de sportheld Tidus, die samen met de beeldschone summoner Yuna een allesbepalende reis onderneemt om de wereld Spira te redden. FINAL FANTASY X-2 vindt twee jaar later plaats en volgt de verhalen van Yuna, Rikku en Paine die op avontuur gaan om oude geheimen te ontrafelen en machtige vijanden te overwinnen. FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster is wereldwijd goed voor 14 miljoen verscheepte exemplaren en nodigt nieuwe spelers uit om een verbluffend RPG-avontuur te ontdekken dat ze nog lang bij zal blijven.

Over FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE
FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is een verbeterde versie van het twaalfde genummerde deel in de populaire FINAL FANTASY-serie, dat wereldwijd meer dan 6 miljoen keer is verkocht. Speciaal voor deze versie is het ontwerp van de game aangepast en zijn de graphics geremasterd in full-hd, waarbij de kracht van de huidige generatie hardware is benut om de kwaliteit van graphics en audio te optimaliseren voor een ultieme speelervaring. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE vindt plaats in de adembenemende wereld van Ivalice, waar magie alom aanwezig is en luchtschepen de hemel vullen. Wanneer het kleine koninkrijk Dalmasca wordt overweldigd door de strijdende rijken Archadia en Rozarria, organiseert Prinses Ashe, de enige erfgenaam van de Dalmascaanse troon, het verzet om haar vaderland te bevrijden. Het verhaal begint op het moment dat Ashe kennis maakt met Vaan, een jonge dief die ervan droomt om vrij door de hemel te vliegen. Uiteindelijk zal hun avontuur het lot van ‘s werelds grootste naties bepalen.

Ter ere van de aankondigingen van de Nintendo Switch- en Xbox One-versies van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE, heeft SQUARE ENIX prachtig nieuw artwork van Akihiko Yoshida onthuld.

FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster komt op 16 april 2019 beschikbaar voor de Nintendo Switch en Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE komt op 30 april 2019 voor deze systemen beschikbaar.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com