Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

ONTDEK LEGENDARISCHE FANTASIEWERELDEN IN FINAL FANTASY X / X-2 HD REMASTER EN FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Square Enix Ltd maakt bekend dat Nintendo Switch- en Xbox One-spelers binnenkort kunnen genieten van legendarische RPG-avonturen, met de release van FINAL FANTASY® X / X-2 HD Remaster op 16 april 2019 en FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE™ op 30 april 2019.

Over FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster
FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster bevat zowel FINAL FANTASY X als het vervolg FINAL FANTASY X-2. Beide games behoren tot de populairste titels uit de hele FINAL FANTASY-serie en worden alom geprezen om hun emotionerende verhalen en verbluffende graphics. FINAL FANTASY X volgt het verhaal van de sportheld Tidus, die samen met de beeldschone summoner Yuna een allesbepalende reis onderneemt om de wereld Spira te redden. FINAL FANTASY X-2 vindt twee jaar later plaats en volgt de verhalen van Yuna, Rikku en Paine die op avontuur gaan om oude geheimen te ontrafelen en machtige vijanden te overwinnen. FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster is wereldwijd goed voor 14 miljoen verscheepte exemplaren en nodigt nieuwe spelers uit om een verbluffend RPG-avontuur te ontdekken dat ze nog lang bij zal blijven.

Over FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE
FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is een verbeterde versie van het twaalfde genummerde deel in de populaire FINAL FANTASY-serie, dat wereldwijd meer dan 6 miljoen keer is verkocht. Speciaal voor deze versie is het ontwerp van de game aangepast en zijn de graphics geremasterd in full-hd, waarbij de kracht van de huidige generatie hardware is benut om de kwaliteit van graphics en audio te optimaliseren voor een ultieme speelervaring. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE vindt plaats in de adembenemende wereld van Ivalice, waar magie alom aanwezig is en luchtschepen de hemel vullen. Wanneer het kleine koninkrijk Dalmasca wordt overweldigd door de strijdende rijken Archadia en Rozarria, organiseert Prinses Ashe, de enige erfgenaam van de Dalmascaanse troon, het verzet om haar vaderland te bevrijden. Het verhaal begint op het moment dat Ashe kennis maakt met Vaan, een jonge dief die ervan droomt om vrij door de hemel te vliegen. Uiteindelijk zal hun avontuur het lot van ‘s werelds grootste naties bepalen.

Ter ere van de aankondigingen van de Nintendo Switch- en Xbox One-versies van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE, heeft SQUARE ENIX prachtig nieuw artwork van Akihiko Yoshida onthuld.

FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster komt op 16 april 2019 beschikbaar voor de Nintendo Switch en Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE komt op 30 april 2019 voor deze systemen beschikbaar.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com