Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

ONTDEK LEGENDARISCHE FANTASIEWERELDEN IN FINAL FANTASY X / X-2 HD REMASTER EN FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Square Enix Ltd maakt bekend dat Nintendo Switch- en Xbox One-spelers binnenkort kunnen genieten van legendarische RPG-avonturen, met de release van FINAL FANTASY® X / X-2 HD Remaster op 16 april 2019 en FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE™ op 30 april 2019.

Over FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster
FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster bevat zowel FINAL FANTASY X als het vervolg FINAL FANTASY X-2. Beide games behoren tot de populairste titels uit de hele FINAL FANTASY-serie en worden alom geprezen om hun emotionerende verhalen en verbluffende graphics. FINAL FANTASY X volgt het verhaal van de sportheld Tidus, die samen met de beeldschone summoner Yuna een allesbepalende reis onderneemt om de wereld Spira te redden. FINAL FANTASY X-2 vindt twee jaar later plaats en volgt de verhalen van Yuna, Rikku en Paine die op avontuur gaan om oude geheimen te ontrafelen en machtige vijanden te overwinnen. FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster is wereldwijd goed voor 14 miljoen verscheepte exemplaren en nodigt nieuwe spelers uit om een verbluffend RPG-avontuur te ontdekken dat ze nog lang bij zal blijven.

Over FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE
FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is een verbeterde versie van het twaalfde genummerde deel in de populaire FINAL FANTASY-serie, dat wereldwijd meer dan 6 miljoen keer is verkocht. Speciaal voor deze versie is het ontwerp van de game aangepast en zijn de graphics geremasterd in full-hd, waarbij de kracht van de huidige generatie hardware is benut om de kwaliteit van graphics en audio te optimaliseren voor een ultieme speelervaring. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE vindt plaats in de adembenemende wereld van Ivalice, waar magie alom aanwezig is en luchtschepen de hemel vullen. Wanneer het kleine koninkrijk Dalmasca wordt overweldigd door de strijdende rijken Archadia en Rozarria, organiseert Prinses Ashe, de enige erfgenaam van de Dalmascaanse troon, het verzet om haar vaderland te bevrijden. Het verhaal begint op het moment dat Ashe kennis maakt met Vaan, een jonge dief die ervan droomt om vrij door de hemel te vliegen. Uiteindelijk zal hun avontuur het lot van ‘s werelds grootste naties bepalen.

Ter ere van de aankondigingen van de Nintendo Switch- en Xbox One-versies van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE, heeft SQUARE ENIX prachtig nieuw artwork van Akihiko Yoshida onthuld.

FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster komt op 16 april 2019 beschikbaar voor de Nintendo Switch en Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE komt op 30 april 2019 voor deze systemen beschikbaar.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com