Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

JAGEX VIERT 18 JARIG BESTAAN VAN RUNESCAPE

RuneScape franchise bereikte een recordpeil, stijgende boven de vorige piek van 2008, na uitbreiding naar mobiel. De succesvolle lancering van de oude School RuneScape op mobiele en vroege testen van RuneScape mobile zijn vooruitgegaan tot ruim boven de 1 miljoen mark. Tijdens het sterkste jaar tot nu toe, heeft Jagex een aantal belangrijke mijlpalen bereikt:


Meer dan 5 miljoen mensen installeert het oude School RuneScape op iOS en Android sinds  de lancering.
De RuneScape franchise bereikt de hoogste ooit betaald lidmaatschap totaal in haar geschiedenis tijdens de kerstperiode, en overtreft vorige record van in 2008.
Cumulatieve levenslange inkomsten voor de franchise RuneScape voorbij $ 1 miljard.
Maandelijkse actieve gebruikers meer dan verdubbeld in het jaar met grote winsten in het laatste kwartaal.
Hoogste ooit aanwezig voor het jaarlijkse congres van de speler RuneFestMeer dan 100 nieuwe aanwervingen werden toegevoegd aan het team van Jagex.

Phil Mansell, CEO, Jagex, zei:
“2018 was een fantastisch jaar voor onze RuneScape spellen, die echt van leeftijd gekomen zijn. De franchise is gegroeid consequent voor vijf jaar, en we hebben gezien dat er een sterke stijging is van verdere communautaire groei met de verhuizing naar mobiel. Old School RuneScape van succesvolle mobiele lancering werd mogelijk gemaakt door onze ongelooflijke team, die we kunnen maken van dit klassieke spel, en waarmee spelers kunnen genieten van het gemak van een volledig interoperabele PC naar mobiel. Deze prestatie toont onze levende spelen van de filosofie; diep boeiende ervaringen van de Gemeenschap brengen bij spelers, waar ze ook zijn.

“We vinden dat het meer waard is om te luisteren luisteren, met hen te praten en empowerment van de gemeenschap. Het meer als bevordert, een echte verbinding; met elkaar en met de spelen. De grote stijgingen zien we in zowel lidmaatschap en actieve gebruikers, deze laten zien dat wij niet alleen in staat zijn om nieuwe spelers in RuneScape te krijgen, maar zijn we ook in staat om aan te bieden dat de aard van de rijke, evergreen content die die hen bezig houdt voor lange termijn. “Met dit succes hebben wij blijven investeren in de uitbreiding van de games, evenals brengen in een groot aantal zeer getalenteerde mensen om bij ons in ontwikkeling, technologie en uittegeven.”

Industrie veteranen Nick Beliaeff, SVP ontwikkeling en Rob Cordero, VP Technology, zijn toegevoegd aan het uitvoerende team van Jagex in 2018, en zal blijven om te bouwen van hun diensten in 2019, dat zal worden gericht op het leveren van grote inhoud aan RuneScape en Old School RuneScape spelers, verdere verbetering van de game ervaring en Jagex uitbreiden naar nieuwe gebieden.

John Burns, SVP Publishing, Jagex, zei:
“Een aantal initiatieven waren de hit voor het merk voor ons in 2018, en we gebruiken al onze lessen uit deze activiteiten dit jaar. Onze voortdurende verplichting om het leveren van grotere en betere inhoud begint deze week met de eerste van drie belangrijke Old School RuneScape Inhoudsupdates, Kebos laaglanden, we blijven werken aan de ontwikkeling van RuneScape op mobiel en een aantal andere spannende plannen zijn in werking. In combinatie met de vorderingen die we met Jagex Partners maken, is 2019 ingesteld op een ander geweldig jaar voor het bedrijf.”

Jagex Partners, die live spel publishing en operationele diensten op maat van specifiek op de behoeften van derden studios brengt, werd gelanceerd in 2018. Ontwikkeling blijft ook op interne projecten, met inbegrip van de mobiele versie van RuneScape die binnenkort bij Old School RuneScape op iOS en Android apparaten aansluit. Het spel is momenteel in het vroege testfase. Met een lidmaatschapsabonnement krijgen spelers toegang tot uitgebreide functies en inhoud in beide smaken van RuneScape. Meer nieuws over Jagex Partners en de mobiele versie van RuneScape zal binnenkort worden onthuld.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com