Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

JAGEX VIERT 18 JARIG BESTAAN VAN RUNESCAPE

RuneScape franchise bereikte een recordpeil, stijgende boven de vorige piek van 2008, na uitbreiding naar mobiel. De succesvolle lancering van de oude School RuneScape op mobiele en vroege testen van RuneScape mobile zijn vooruitgegaan tot ruim boven de 1 miljoen mark. Tijdens het sterkste jaar tot nu toe, heeft Jagex een aantal belangrijke mijlpalen bereikt:


Meer dan 5 miljoen mensen installeert het oude School RuneScape op iOS en Android sinds  de lancering.
De RuneScape franchise bereikt de hoogste ooit betaald lidmaatschap totaal in haar geschiedenis tijdens de kerstperiode, en overtreft vorige record van in 2008.
Cumulatieve levenslange inkomsten voor de franchise RuneScape voorbij $ 1 miljard.
Maandelijkse actieve gebruikers meer dan verdubbeld in het jaar met grote winsten in het laatste kwartaal.
Hoogste ooit aanwezig voor het jaarlijkse congres van de speler RuneFestMeer dan 100 nieuwe aanwervingen werden toegevoegd aan het team van Jagex.

Phil Mansell, CEO, Jagex, zei:
“2018 was een fantastisch jaar voor onze RuneScape spellen, die echt van leeftijd gekomen zijn. De franchise is gegroeid consequent voor vijf jaar, en we hebben gezien dat er een sterke stijging is van verdere communautaire groei met de verhuizing naar mobiel. Old School RuneScape van succesvolle mobiele lancering werd mogelijk gemaakt door onze ongelooflijke team, die we kunnen maken van dit klassieke spel, en waarmee spelers kunnen genieten van het gemak van een volledig interoperabele PC naar mobiel. Deze prestatie toont onze levende spelen van de filosofie; diep boeiende ervaringen van de Gemeenschap brengen bij spelers, waar ze ook zijn.

“We vinden dat het meer waard is om te luisteren luisteren, met hen te praten en empowerment van de gemeenschap. Het meer als bevordert, een echte verbinding; met elkaar en met de spelen. De grote stijgingen zien we in zowel lidmaatschap en actieve gebruikers, deze laten zien dat wij niet alleen in staat zijn om nieuwe spelers in RuneScape te krijgen, maar zijn we ook in staat om aan te bieden dat de aard van de rijke, evergreen content die die hen bezig houdt voor lange termijn. “Met dit succes hebben wij blijven investeren in de uitbreiding van de games, evenals brengen in een groot aantal zeer getalenteerde mensen om bij ons in ontwikkeling, technologie en uittegeven.”

Industrie veteranen Nick Beliaeff, SVP ontwikkeling en Rob Cordero, VP Technology, zijn toegevoegd aan het uitvoerende team van Jagex in 2018, en zal blijven om te bouwen van hun diensten in 2019, dat zal worden gericht op het leveren van grote inhoud aan RuneScape en Old School RuneScape spelers, verdere verbetering van de game ervaring en Jagex uitbreiden naar nieuwe gebieden.

John Burns, SVP Publishing, Jagex, zei:
“Een aantal initiatieven waren de hit voor het merk voor ons in 2018, en we gebruiken al onze lessen uit deze activiteiten dit jaar. Onze voortdurende verplichting om het leveren van grotere en betere inhoud begint deze week met de eerste van drie belangrijke Old School RuneScape Inhoudsupdates, Kebos laaglanden, we blijven werken aan de ontwikkeling van RuneScape op mobiel en een aantal andere spannende plannen zijn in werking. In combinatie met de vorderingen die we met Jagex Partners maken, is 2019 ingesteld op een ander geweldig jaar voor het bedrijf.”

Jagex Partners, die live spel publishing en operationele diensten op maat van specifiek op de behoeften van derden studios brengt, werd gelanceerd in 2018. Ontwikkeling blijft ook op interne projecten, met inbegrip van de mobiele versie van RuneScape die binnenkort bij Old School RuneScape op iOS en Android apparaten aansluit. Het spel is momenteel in het vroege testfase. Met een lidmaatschapsabonnement krijgen spelers toegang tot uitgebreide functies en inhoud in beide smaken van RuneScape. Meer nieuws over Jagex Partners en de mobiele versie van RuneScape zal binnenkort worden onthuld.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com