Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Coca-Cola en RIV4L College League slaan handen in elkaar

Coca-Cola Services nv BeLux slaat de handen in elkaar met RIV4L College League, de nieuwste esportcompetitie in België. Zo wordt het merk sponsor van het initiatief waarbij tien Belgische hogescholen en universiteiten het tegen elkaar opnemen in de populairste games van het moment. Het is in België de eerste keer dat Coca-Cola zich op esports stort, om zo volop de opmars van het fenomeen te ondersteunen.

Belgische universiteiten en hogescholen mogen op Coca-Cola rekenen wanneer ze tegen elkaar strijden in ‘FIFA 19’, League of Legends’ en ‘Hearthstone’. Het merk zal er de komende twee seizoenen voor zorgen dat de student-sporters op een goede manier omkaderd en beloond worden voor hun inspanningen, zodat ze steeds beter kunnen worden.

Klaas Sonck, Assets & Experiential Manager bij Coca-Cola Services Belgium: “We willen met Coca-Cola aanwezig zijn op relevante momenten in het leven van onze doelgroep, tieners en jongvolwassenen, en esports maakt daar absoluut deel van uit. De organisatie van competities als RIV4L College League is zeer professioneel en dus vonden wij de tijd rijp om ons merk daaraan te linken.

De organisatoren van de RIV4L College League zijn alvast dolblij met de steun van een grote naam als Coca-Cola, die aantoont dat esports steeds meer iets voor het grote publiek wordt.

Davy Sysmans, organisator bij RIV4L College League: “De RIV4L College League geeft studenten de kans om in een professionele omkadering kennis te maken met de snel opkomende esports-industrie. Esports promoot onder andere leiderschap, creativiteit, snel denkvermogen, werken in teamverband en overstijgt dus het cliché dat het ‘maar games zijn’. We zijn zeer blij dat Coca-Cola deze visie deelt en ons zal ondersteunen.”

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com