Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Coca-Cola en RIV4L College League slaan handen in elkaar

Coca-Cola Services nv BeLux slaat de handen in elkaar met RIV4L College League, de nieuwste esportcompetitie in België. Zo wordt het merk sponsor van het initiatief waarbij tien Belgische hogescholen en universiteiten het tegen elkaar opnemen in de populairste games van het moment. Het is in België de eerste keer dat Coca-Cola zich op esports stort, om zo volop de opmars van het fenomeen te ondersteunen.

Belgische universiteiten en hogescholen mogen op Coca-Cola rekenen wanneer ze tegen elkaar strijden in ‘FIFA 19’, League of Legends’ en ‘Hearthstone’. Het merk zal er de komende twee seizoenen voor zorgen dat de student-sporters op een goede manier omkaderd en beloond worden voor hun inspanningen, zodat ze steeds beter kunnen worden.

Klaas Sonck, Assets & Experiential Manager bij Coca-Cola Services Belgium: “We willen met Coca-Cola aanwezig zijn op relevante momenten in het leven van onze doelgroep, tieners en jongvolwassenen, en esports maakt daar absoluut deel van uit. De organisatie van competities als RIV4L College League is zeer professioneel en dus vonden wij de tijd rijp om ons merk daaraan te linken.

De organisatoren van de RIV4L College League zijn alvast dolblij met de steun van een grote naam als Coca-Cola, die aantoont dat esports steeds meer iets voor het grote publiek wordt.

Davy Sysmans, organisator bij RIV4L College League: “De RIV4L College League geeft studenten de kans om in een professionele omkadering kennis te maken met de snel opkomende esports-industrie. Esports promoot onder andere leiderschap, creativiteit, snel denkvermogen, werken in teamverband en overstijgt dus het cliché dat het ‘maar games zijn’. We zijn zeer blij dat Coca-Cola deze visie deelt en ons zal ondersteunen.”

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com