Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Our whole universe was in a hot, dense state Then nearly fourteen billion years ago expansion started, wait The earth began to cool, the autotrophs began to drool Neanderthals developed tools We More »

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

In een Universum van Marvel , vinden we de Mutants underground collectief terug. Ondergedoken voor de Sentinels, op de vlucht voor de overheid die hun krachten willen misbruiken. The Gifted is gebaseerd More »

Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Coca-Cola en RIV4L College League slaan handen in elkaar

Coca-Cola Services nv BeLux slaat de handen in elkaar met RIV4L College League, de nieuwste esportcompetitie in België. Zo wordt het merk sponsor van het initiatief waarbij tien Belgische hogescholen en universiteiten het tegen elkaar opnemen in de populairste games van het moment. Het is in België de eerste keer dat Coca-Cola zich op esports stort, om zo volop de opmars van het fenomeen te ondersteunen.

Belgische universiteiten en hogescholen mogen op Coca-Cola rekenen wanneer ze tegen elkaar strijden in ‘FIFA 19’, League of Legends’ en ‘Hearthstone’. Het merk zal er de komende twee seizoenen voor zorgen dat de student-sporters op een goede manier omkaderd en beloond worden voor hun inspanningen, zodat ze steeds beter kunnen worden.

Klaas Sonck, Assets & Experiential Manager bij Coca-Cola Services Belgium: “We willen met Coca-Cola aanwezig zijn op relevante momenten in het leven van onze doelgroep, tieners en jongvolwassenen, en esports maakt daar absoluut deel van uit. De organisatie van competities als RIV4L College League is zeer professioneel en dus vonden wij de tijd rijp om ons merk daaraan te linken.

De organisatoren van de RIV4L College League zijn alvast dolblij met de steun van een grote naam als Coca-Cola, die aantoont dat esports steeds meer iets voor het grote publiek wordt.

Davy Sysmans, organisator bij RIV4L College League: “De RIV4L College League geeft studenten de kans om in een professionele omkadering kennis te maken met de snel opkomende esports-industrie. Esports promoot onder andere leiderschap, creativiteit, snel denkvermogen, werken in teamverband en overstijgt dus het cliché dat het ‘maar games zijn’. We zijn zeer blij dat Coca-Cola deze visie deelt en ons zal ondersteunen.”

 

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com