Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : GRIP: Combat Racing

Hoe je Grip exact kan beschrijven is wat aan de moeilijke kant,

Het is geen zoveelste Mario Kart race game of noem maar op.

Grip is dan wel een combat race game , maar met een eigen ding.

Het is dan ook 19 jaar later dat deze vervolg op Rollcage er eindelijk is en de futuristische effecten mogen er dan wel geslaagd uit zien, even wennen is Grip: Combat Racing toch wel.

 

Het heeft even geduurd, maar bijna 19 jaar na de release van Rollcage is er nu de spirituele opvolger in de vorm van Grip: Combat Racing. Kan een game als Grip in het hedendaagse landschap nog indruk maken of heeft de tijd stilgestaan?

Gameplay:

In Grip heb je met je futuristische rijtuig grip op de banen, als deze nu op plafond zijn of muur .. speelt allemaal geen rol.

De hoge snelheden zorgen dat je namelijk aan je ondergrond blijft plakken.

Jij en de andere racers krijgen tal aan routes ter beschikking om te proberen deze te winnen, maar let wel op wanneer jij elkaar (en dus zij jou ook) kunnen saboteren of zelfs vernielen.

Met of zonder wapens : er is altijd een manier je tegenstander neer te halen wanneer je zelfs geen wapen ter beschikking hebt.

Spelmodes :

De Campagne mode bestaat uit diverse Tiers die elk op hun beurt verschillende toernoi-oien bevat.

Bij elke overwinning unlock je weer nieuwe wapens, skins en cosmetisch uiterlijk voor jou wagen.

Maar elke tier geeft je ook nieuwe uitdagingen, wapens en banen vrij.

Grafisch :

Dat Grip een krachtige engine gebruikt merk je ook aan de grafisch die vloeiend in elkaar lopen op  60fps aan 1080P.

Met een hoge snelheid aan beelden is het dus ook zeker uitkijken naar de routes waar jij de match mee kan winnen, soms is deze snel voorbij.. sneller dan je denkt.

Bugs:

Natuurlijk met alle snelle actie en gameplay opvolging, blijft Grip niet gespaard van enkele minpunten.

De camera laat het soms wel wat afweten, onpraktische banen die wel beter zouden kunnen waardoor je dan minder snel van je baan vliegt en een respawn systeem die soms ook gekke kuren gaf.

Multiplayer:

Vermoedelijk de mode die iedereen sowieso wil onder handen nemen is de multiplayer waar je met genot enkele vrienden kan afmollen.

Met een maximum capaciteit 10 online of 4 spelers local in split screen.

Conclusie:

Veel afwisseling heeft Grip dan niet te bieden, maar zijn snelle actie en controleerbare uitdagingen laten je zeker niet aan je proefstuk missen.

Ergens kan je wel een vergelijking maken met Mario Kart of Blur-achtige games in deze Racing battle.

Offline en Online multiplayer is waar het om gaat en daar zit de grootste fun.

Grip : Combat Racing is verkrijgbaar voor Xbox One , Playstation 4 en PC

Score:

7,4/10

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com