Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : GRIP: Combat Racing

Hoe je Grip exact kan beschrijven is wat aan de moeilijke kant,

Het is geen zoveelste Mario Kart race game of noem maar op.

Grip is dan wel een combat race game , maar met een eigen ding.

Het is dan ook 19 jaar later dat deze vervolg op Rollcage er eindelijk is en de futuristische effecten mogen er dan wel geslaagd uit zien, even wennen is Grip: Combat Racing toch wel.

 

Het heeft even geduurd, maar bijna 19 jaar na de release van Rollcage is er nu de spirituele opvolger in de vorm van Grip: Combat Racing. Kan een game als Grip in het hedendaagse landschap nog indruk maken of heeft de tijd stilgestaan?

Gameplay:

In Grip heb je met je futuristische rijtuig grip op de banen, als deze nu op plafond zijn of muur .. speelt allemaal geen rol.

De hoge snelheden zorgen dat je namelijk aan je ondergrond blijft plakken.

Jij en de andere racers krijgen tal aan routes ter beschikking om te proberen deze te winnen, maar let wel op wanneer jij elkaar (en dus zij jou ook) kunnen saboteren of zelfs vernielen.

Met of zonder wapens : er is altijd een manier je tegenstander neer te halen wanneer je zelfs geen wapen ter beschikking hebt.

Spelmodes :

De Campagne mode bestaat uit diverse Tiers die elk op hun beurt verschillende toernoi-oien bevat.

Bij elke overwinning unlock je weer nieuwe wapens, skins en cosmetisch uiterlijk voor jou wagen.

Maar elke tier geeft je ook nieuwe uitdagingen, wapens en banen vrij.

Grafisch :

Dat Grip een krachtige engine gebruikt merk je ook aan de grafisch die vloeiend in elkaar lopen op  60fps aan 1080P.

Met een hoge snelheid aan beelden is het dus ook zeker uitkijken naar de routes waar jij de match mee kan winnen, soms is deze snel voorbij.. sneller dan je denkt.

Bugs:

Natuurlijk met alle snelle actie en gameplay opvolging, blijft Grip niet gespaard van enkele minpunten.

De camera laat het soms wel wat afweten, onpraktische banen die wel beter zouden kunnen waardoor je dan minder snel van je baan vliegt en een respawn systeem die soms ook gekke kuren gaf.

Multiplayer:

Vermoedelijk de mode die iedereen sowieso wil onder handen nemen is de multiplayer waar je met genot enkele vrienden kan afmollen.

Met een maximum capaciteit 10 online of 4 spelers local in split screen.

Conclusie:

Veel afwisseling heeft Grip dan niet te bieden, maar zijn snelle actie en controleerbare uitdagingen laten je zeker niet aan je proefstuk missen.

Ergens kan je wel een vergelijking maken met Mario Kart of Blur-achtige games in deze Racing battle.

Offline en Online multiplayer is waar het om gaat en daar zit de grootste fun.

Grip : Combat Racing is verkrijgbaar voor Xbox One , Playstation 4 en PC

Score:

7,4/10

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com