Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99
Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : GRIP: Combat Racing

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Hoe je Grip exact kan beschrijven is wat aan de moeilijke kant,

Het is geen zoveelste Mario Kart race game of noem maar op.

Grip is dan wel een combat race game , maar met een eigen ding.

Het is dan ook 19 jaar later dat deze vervolg op Rollcage er eindelijk is en de futuristische effecten mogen er dan wel geslaagd uit zien, even wennen is Grip: Combat Racing toch wel.

 

Het heeft even geduurd, maar bijna 19 jaar na de release van Rollcage is er nu de spirituele opvolger in de vorm van Grip: Combat Racing. Kan een game als Grip in het hedendaagse landschap nog indruk maken of heeft de tijd stilgestaan?

Gameplay:

In Grip heb je met je futuristische rijtuig grip op de banen, als deze nu op plafond zijn of muur .. speelt allemaal geen rol.

De hoge snelheden zorgen dat je namelijk aan je ondergrond blijft plakken.

Jij en de andere racers krijgen tal aan routes ter beschikking om te proberen deze te winnen, maar let wel op wanneer jij elkaar (en dus zij jou ook) kunnen saboteren of zelfs vernielen.

Met of zonder wapens : er is altijd een manier je tegenstander neer te halen wanneer je zelfs geen wapen ter beschikking hebt.

Spelmodes :

De Campagne mode bestaat uit diverse Tiers die elk op hun beurt verschillende toernoi-oien bevat.

Bij elke overwinning unlock je weer nieuwe wapens, skins en cosmetisch uiterlijk voor jou wagen.

Maar elke tier geeft je ook nieuwe uitdagingen, wapens en banen vrij.

Grafisch :

Dat Grip een krachtige engine gebruikt merk je ook aan de grafisch die vloeiend in elkaar lopen op  60fps aan 1080P.

Met een hoge snelheid aan beelden is het dus ook zeker uitkijken naar de routes waar jij de match mee kan winnen, soms is deze snel voorbij.. sneller dan je denkt.

Bugs:

Natuurlijk met alle snelle actie en gameplay opvolging, blijft Grip niet gespaard van enkele minpunten.

De camera laat het soms wel wat afweten, onpraktische banen die wel beter zouden kunnen waardoor je dan minder snel van je baan vliegt en een respawn systeem die soms ook gekke kuren gaf.

Multiplayer:

Vermoedelijk de mode die iedereen sowieso wil onder handen nemen is de multiplayer waar je met genot enkele vrienden kan afmollen.

Met een maximum capaciteit 10 online of 4 spelers local in split screen.

Conclusie:

Veel afwisseling heeft Grip dan niet te bieden, maar zijn snelle actie en controleerbare uitdagingen laten je zeker niet aan je proefstuk missen.

Ergens kan je wel een vergelijking maken met Mario Kart of Blur-achtige games in deze Racing battle.

Offline en Online multiplayer is waar het om gaat en daar zit de grootste fun.

Grip : Combat Racing is verkrijgbaar voor Xbox One , Playstation 4 en PC

Score:

7,4/10

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com