Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

AUDEZE ONTHULT NIEUWE NIEUWE “TEAM CARBON” KLEUR VOOR MOBIUS GAMING HOOFDTELEFOONS EN HOOFDGESTUURTECHNOLOGIE

Audeze, ’s werelds invloedrijkstte fabrikant van magnetische koptelefoons, heeft de release aangekondigd van’ Team Carbon ‘, een Amazon-exclusieve colorway-toevoeging aan de bekroonde Audeze Mobius-line-up. Team Carbon sluit zich aan bij Team Copper en Team Blue, het originele Mobius-duo dat meer dan een miljoen dollar verdiende aan initiële crowdfunding en Mobius tot een van de meest geprezen gaming-hoofdtelefoons van 2018 maakte.

De Audeze Mobius combineert best-in-class technologieën en levert een realistische, meeslepende ervaring die de grenzen van uw verbeelding zal verleggen en de audio-ervaring van games, films en muziek zal maximaliseren. Met materialen die oorspronkelijk werden ontworpen voor ruimtetoepassingen, produceert de magneettechnologie van Audeze puur, nauwkeurig, hoogwaardig audiofiel geluid. WAVES Nx Head Tracking-technologie creëert hyperrealistische 3D-audio-ervaringen die niet te onderscheiden zijn van het spel, de film of het live concert.

Audeze heeft ook de introductie aangekondigd van aanpasbare hoofdgebaarssleutels. Met Headbeam Keybinds kunnen gebruikers verschillende toetsenbordinvoer en -macro’s in kaart brengen voor de bijbehorende head-trackingbewegingen. Een naar links gekantelde kop tijdens het dragen van Mobius kan bijvoorbeeld worden toegewezen aan een spelspecifieke actie zoals lean links van de cover. De functionaliteit is volledig aanpasbaar en kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan acties in verschillende spellen te activeren. Voor degenen die gewoon willen springen en spelen, zullen verschillende spelspecifieke presets worden opgenomen in de update naar Audeze HQ.

Head gesture-toetsen zorgen voor meer vrijheid bij het spelen met Mobius, waardoor de gebruiker zijn speelervaring kan afstemmen via meerdere handsfree invoeropties buiten een traditionele muis en toetsenbord. Deze functies zullen ook een nieuw besturingsmiddel bieden voor gamers met een lichamelijke handicap. Hoofdbeweging Keybinds worden momenteel bèta-getest voor een volledige release op Audeze HQ begin 2019. Audeze HQ, een gratis downloadbare applicatie voor Windows en Mac, biedt momenteel HRTF-personalisatie, geluidsprofielen, head-tracking visualisatie en apparaatinformatie.

Audeze werd altijd gekenmerkt door onze toewijding aan innovatie en onze passie voor het creëren van luisteroplossingen van de allerbeste kwaliteit, “verklaarde Sankar Thiagasamudram, CEO van Audeze. “Mobius is ontwikkeld als een fundamenteel platform met onbeperkte mogelijkheden om gameaudio te verbeteren. Met Mobius blijft Audeze de verwachtingen voor wat een hoofdtelefoon kan bereiken, uitbreiden met extra mogelijkheden voor meer onderdompeling, efficiëntie en entertainment, terwijl de wereldklasse nog steeds wordt gehandhaafd.

Mobius is ontworpen met het oog op de kwaliteit van het leven van de gamer. Hij wordt geleverd met een flexibele, afneembare boommicrofoon met ingebouwde ruisonderdrukking, dempen / dempen opheffen en onafhankelijke microfoonvolumeregeling voor een kristalheldere stemkwaliteit. Met de aanwezigheid van voorgevormde oorkussens van memory foam en een verstelbare, duurzame hoofdband met memoryfoam-schuim, biedt Mobius lichtgewicht comfort, ideaal voor langdurig gebruik. Audeze Mobius verkoopt voor 399 euro. Audeze Mobius Team Carbon is vanaf 10 januari 2019 exclusief verkrijgbaar bij Amazon. Mobius Team Copper en Mobius Team Blue zijn momenteel verkrijgbaar bij Amazon en kunnen ook rechtstreeks bij Audeze worden gekocht via www.audeze.com/mobius. 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com