Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

AUDEZE ONTHULT NIEUWE NIEUWE “TEAM CARBON” KLEUR VOOR MOBIUS GAMING HOOFDTELEFOONS EN HOOFDGESTUURTECHNOLOGIE

Audeze, ’s werelds invloedrijkstte fabrikant van magnetische koptelefoons, heeft de release aangekondigd van’ Team Carbon ‘, een Amazon-exclusieve colorway-toevoeging aan de bekroonde Audeze Mobius-line-up. Team Carbon sluit zich aan bij Team Copper en Team Blue, het originele Mobius-duo dat meer dan een miljoen dollar verdiende aan initiële crowdfunding en Mobius tot een van de meest geprezen gaming-hoofdtelefoons van 2018 maakte.

De Audeze Mobius combineert best-in-class technologieën en levert een realistische, meeslepende ervaring die de grenzen van uw verbeelding zal verleggen en de audio-ervaring van games, films en muziek zal maximaliseren. Met materialen die oorspronkelijk werden ontworpen voor ruimtetoepassingen, produceert de magneettechnologie van Audeze puur, nauwkeurig, hoogwaardig audiofiel geluid. WAVES Nx Head Tracking-technologie creëert hyperrealistische 3D-audio-ervaringen die niet te onderscheiden zijn van het spel, de film of het live concert.

Audeze heeft ook de introductie aangekondigd van aanpasbare hoofdgebaarssleutels. Met Headbeam Keybinds kunnen gebruikers verschillende toetsenbordinvoer en -macro’s in kaart brengen voor de bijbehorende head-trackingbewegingen. Een naar links gekantelde kop tijdens het dragen van Mobius kan bijvoorbeeld worden toegewezen aan een spelspecifieke actie zoals lean links van de cover. De functionaliteit is volledig aanpasbaar en kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan acties in verschillende spellen te activeren. Voor degenen die gewoon willen springen en spelen, zullen verschillende spelspecifieke presets worden opgenomen in de update naar Audeze HQ.

Head gesture-toetsen zorgen voor meer vrijheid bij het spelen met Mobius, waardoor de gebruiker zijn speelervaring kan afstemmen via meerdere handsfree invoeropties buiten een traditionele muis en toetsenbord. Deze functies zullen ook een nieuw besturingsmiddel bieden voor gamers met een lichamelijke handicap. Hoofdbeweging Keybinds worden momenteel bèta-getest voor een volledige release op Audeze HQ begin 2019. Audeze HQ, een gratis downloadbare applicatie voor Windows en Mac, biedt momenteel HRTF-personalisatie, geluidsprofielen, head-tracking visualisatie en apparaatinformatie.

Audeze werd altijd gekenmerkt door onze toewijding aan innovatie en onze passie voor het creëren van luisteroplossingen van de allerbeste kwaliteit, “verklaarde Sankar Thiagasamudram, CEO van Audeze. “Mobius is ontwikkeld als een fundamenteel platform met onbeperkte mogelijkheden om gameaudio te verbeteren. Met Mobius blijft Audeze de verwachtingen voor wat een hoofdtelefoon kan bereiken, uitbreiden met extra mogelijkheden voor meer onderdompeling, efficiëntie en entertainment, terwijl de wereldklasse nog steeds wordt gehandhaafd.

Mobius is ontworpen met het oog op de kwaliteit van het leven van de gamer. Hij wordt geleverd met een flexibele, afneembare boommicrofoon met ingebouwde ruisonderdrukking, dempen / dempen opheffen en onafhankelijke microfoonvolumeregeling voor een kristalheldere stemkwaliteit. Met de aanwezigheid van voorgevormde oorkussens van memory foam en een verstelbare, duurzame hoofdband met memoryfoam-schuim, biedt Mobius lichtgewicht comfort, ideaal voor langdurig gebruik. Audeze Mobius verkoopt voor 399 euro. Audeze Mobius Team Carbon is vanaf 10 januari 2019 exclusief verkrijgbaar bij Amazon. Mobius Team Copper en Mobius Team Blue zijn momenteel verkrijgbaar bij Amazon en kunnen ook rechtstreeks bij Audeze worden gekocht via www.audeze.com/mobius. 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com