Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

AUDEZE ONTHULT NIEUWE NIEUWE “TEAM CARBON” KLEUR VOOR MOBIUS GAMING HOOFDTELEFOONS EN HOOFDGESTUURTECHNOLOGIE

Audeze, ’s werelds invloedrijkstte fabrikant van magnetische koptelefoons, heeft de release aangekondigd van’ Team Carbon ‘, een Amazon-exclusieve colorway-toevoeging aan de bekroonde Audeze Mobius-line-up. Team Carbon sluit zich aan bij Team Copper en Team Blue, het originele Mobius-duo dat meer dan een miljoen dollar verdiende aan initiële crowdfunding en Mobius tot een van de meest geprezen gaming-hoofdtelefoons van 2018 maakte.

De Audeze Mobius combineert best-in-class technologieën en levert een realistische, meeslepende ervaring die de grenzen van uw verbeelding zal verleggen en de audio-ervaring van games, films en muziek zal maximaliseren. Met materialen die oorspronkelijk werden ontworpen voor ruimtetoepassingen, produceert de magneettechnologie van Audeze puur, nauwkeurig, hoogwaardig audiofiel geluid. WAVES Nx Head Tracking-technologie creëert hyperrealistische 3D-audio-ervaringen die niet te onderscheiden zijn van het spel, de film of het live concert.

Audeze heeft ook de introductie aangekondigd van aanpasbare hoofdgebaarssleutels. Met Headbeam Keybinds kunnen gebruikers verschillende toetsenbordinvoer en -macro’s in kaart brengen voor de bijbehorende head-trackingbewegingen. Een naar links gekantelde kop tijdens het dragen van Mobius kan bijvoorbeeld worden toegewezen aan een spelspecifieke actie zoals lean links van de cover. De functionaliteit is volledig aanpasbaar en kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan acties in verschillende spellen te activeren. Voor degenen die gewoon willen springen en spelen, zullen verschillende spelspecifieke presets worden opgenomen in de update naar Audeze HQ.

Head gesture-toetsen zorgen voor meer vrijheid bij het spelen met Mobius, waardoor de gebruiker zijn speelervaring kan afstemmen via meerdere handsfree invoeropties buiten een traditionele muis en toetsenbord. Deze functies zullen ook een nieuw besturingsmiddel bieden voor gamers met een lichamelijke handicap. Hoofdbeweging Keybinds worden momenteel bèta-getest voor een volledige release op Audeze HQ begin 2019. Audeze HQ, een gratis downloadbare applicatie voor Windows en Mac, biedt momenteel HRTF-personalisatie, geluidsprofielen, head-tracking visualisatie en apparaatinformatie.

Audeze werd altijd gekenmerkt door onze toewijding aan innovatie en onze passie voor het creëren van luisteroplossingen van de allerbeste kwaliteit, “verklaarde Sankar Thiagasamudram, CEO van Audeze. “Mobius is ontwikkeld als een fundamenteel platform met onbeperkte mogelijkheden om gameaudio te verbeteren. Met Mobius blijft Audeze de verwachtingen voor wat een hoofdtelefoon kan bereiken, uitbreiden met extra mogelijkheden voor meer onderdompeling, efficiëntie en entertainment, terwijl de wereldklasse nog steeds wordt gehandhaafd.

Mobius is ontworpen met het oog op de kwaliteit van het leven van de gamer. Hij wordt geleverd met een flexibele, afneembare boommicrofoon met ingebouwde ruisonderdrukking, dempen / dempen opheffen en onafhankelijke microfoonvolumeregeling voor een kristalheldere stemkwaliteit. Met de aanwezigheid van voorgevormde oorkussens van memory foam en een verstelbare, duurzame hoofdband met memoryfoam-schuim, biedt Mobius lichtgewicht comfort, ideaal voor langdurig gebruik. Audeze Mobius verkoopt voor 399 euro. Audeze Mobius Team Carbon is vanaf 10 januari 2019 exclusief verkrijgbaar bij Amazon. Mobius Team Copper en Mobius Team Blue zijn momenteel verkrijgbaar bij Amazon en kunnen ook rechtstreeks bij Audeze worden gekocht via www.audeze.com/mobius. 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com