Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Charge into electrifying Cross-Platform Multiplayer Action met Aftercharge

Chainsawesome Games ‘neonverlichte multiplayer-shooter Aftercharge, die volledige platformonafhankelijke ondersteuning biedt, is gelanceerd op Windows PC en Xbox One sinds donderdag 10 januari en wordt op de Xbox Game Pass vermeld!

Bereid je voor op een van 2019’s meest unieke teamgebaseerde shooters door verschillende geheel nieuwe screenshots te bekijken en door deze vijf belangrijke Aftercharge gametips rechtstreeks van Chainsawesome Games te bestuderen:

Het is een FPS in tegenstelling tot alle andere – falen om te plannen is van plan mislukken:
Je hebt misschien al veel andere shooters gespeeld, maar niets als Aftercharge. Denk met je hoofd en niet alleen met je wapens – strategische acties zijn essentieel. Als je zonder plan gaat opladen, zul je waarschijnlijk falen.

Workonics: je kunt de verdedigers niet doden Wanneer je beledigend bent als de workonics, onthoud dan dat het vijandige team onoverwinnelijk is. Ze kunnen niet doodgaan! Doe je best om ze te vermijden, want je stoten zullen alleen vijanden opzij duwen.

Enforcers: U heeft geen onbeperkte munitie Het schieten en gebruiken van vaardigheden als de verdedigende handhavers energie verbruiken. Je moet je energie zorgvuldig beheren, want deze kan alleen worden opgeladen bij extractors of ingezette oplaadstations.

Workonics: laad snel je vrienden op! Er is geen respawn in Aftercharge. Wanneer je robotachtige bondgenoten worden neergehaald, is het jouw prioriteit om ze te laten herleven met een geëlektrificeerde kraan! Revives hebben geen cooldown, kosten of cast-tijd – go go go!

Enforcers & Workonics: Class-Based Abilities Kies uit vijf karakterklassen per team en test elk van hun unieke vaardigheden die het spel kunnen ronddraaien als het correct wordt gebruikt. Speel op je sterke punten en de zwakheden van je tegenstanders. Bekijk de vaardigheden in het spel door op F1 te drukken om het helpscherm te openen.

In Aftercharge moeten teams van drie felbegeerde energie-extractors vernietigen of verdedigen die verspreid liggen over de verschillende kaarten van het spel – onzichtbaar bewegen, afleiding creëren als de robotica van de robotica, of volledig “zoeken en vernietigen” -modus als dodelijke beveiligingshandhavers door lossen op vijanden met hard-hitting wapens. De snelle gevechtsronden en de tien unieke klasgebaseerde personages van Aftercharge, geschikt voor meerdere speelstijlen, houden het bloed van de spelers aan het pompen!

Aftercharge is beschikbaar op Windows PC via Steam en op Xbox Live voor Xbox One en Xbox One X sinds 10 januari 2019, voor 19,99 euro en zal kort daarna op Nintendo Switch worden uitgebracht – waardoor platformoverschrijdend platformonafhankelijke spel mogelijk wordt. Aftercharge is tegelijkertijd beschikbaar via de Xbox Game Pass-abonnementsservice bij de lancering.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com