Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Charge into electrifying Cross-Platform Multiplayer Action met Aftercharge

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Chainsawesome Games ‘neonverlichte multiplayer-shooter Aftercharge, die volledige platformonafhankelijke ondersteuning biedt, is gelanceerd op Windows PC en Xbox One sinds donderdag 10 januari en wordt op de Xbox Game Pass vermeld!

Bereid je voor op een van 2019’s meest unieke teamgebaseerde shooters door verschillende geheel nieuwe screenshots te bekijken en door deze vijf belangrijke Aftercharge gametips rechtstreeks van Chainsawesome Games te bestuderen:

Het is een FPS in tegenstelling tot alle andere – falen om te plannen is van plan mislukken:
Je hebt misschien al veel andere shooters gespeeld, maar niets als Aftercharge. Denk met je hoofd en niet alleen met je wapens – strategische acties zijn essentieel. Als je zonder plan gaat opladen, zul je waarschijnlijk falen.

Workonics: je kunt de verdedigers niet doden Wanneer je beledigend bent als de workonics, onthoud dan dat het vijandige team onoverwinnelijk is. Ze kunnen niet doodgaan! Doe je best om ze te vermijden, want je stoten zullen alleen vijanden opzij duwen.

Enforcers: U heeft geen onbeperkte munitie Het schieten en gebruiken van vaardigheden als de verdedigende handhavers energie verbruiken. Je moet je energie zorgvuldig beheren, want deze kan alleen worden opgeladen bij extractors of ingezette oplaadstations.

Workonics: laad snel je vrienden op! Er is geen respawn in Aftercharge. Wanneer je robotachtige bondgenoten worden neergehaald, is het jouw prioriteit om ze te laten herleven met een geëlektrificeerde kraan! Revives hebben geen cooldown, kosten of cast-tijd – go go go!

Enforcers & Workonics: Class-Based Abilities Kies uit vijf karakterklassen per team en test elk van hun unieke vaardigheden die het spel kunnen ronddraaien als het correct wordt gebruikt. Speel op je sterke punten en de zwakheden van je tegenstanders. Bekijk de vaardigheden in het spel door op F1 te drukken om het helpscherm te openen.

In Aftercharge moeten teams van drie felbegeerde energie-extractors vernietigen of verdedigen die verspreid liggen over de verschillende kaarten van het spel – onzichtbaar bewegen, afleiding creëren als de robotica van de robotica, of volledig “zoeken en vernietigen” -modus als dodelijke beveiligingshandhavers door lossen op vijanden met hard-hitting wapens. De snelle gevechtsronden en de tien unieke klasgebaseerde personages van Aftercharge, geschikt voor meerdere speelstijlen, houden het bloed van de spelers aan het pompen!

Aftercharge is beschikbaar op Windows PC via Steam en op Xbox Live voor Xbox One en Xbox One X sinds 10 januari 2019, voor 19,99 euro en zal kort daarna op Nintendo Switch worden uitgebracht – waardoor platformoverschrijdend platformonafhankelijke spel mogelijk wordt. Aftercharge is tegelijkertijd beschikbaar via de Xbox Game Pass-abonnementsservice bij de lancering.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com