Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Charge into electrifying Cross-Platform Multiplayer Action met Aftercharge

Chainsawesome Games ‘neonverlichte multiplayer-shooter Aftercharge, die volledige platformonafhankelijke ondersteuning biedt, is gelanceerd op Windows PC en Xbox One sinds donderdag 10 januari en wordt op de Xbox Game Pass vermeld!

Bereid je voor op een van 2019’s meest unieke teamgebaseerde shooters door verschillende geheel nieuwe screenshots te bekijken en door deze vijf belangrijke Aftercharge gametips rechtstreeks van Chainsawesome Games te bestuderen:

Het is een FPS in tegenstelling tot alle andere – falen om te plannen is van plan mislukken:
Je hebt misschien al veel andere shooters gespeeld, maar niets als Aftercharge. Denk met je hoofd en niet alleen met je wapens – strategische acties zijn essentieel. Als je zonder plan gaat opladen, zul je waarschijnlijk falen.

Workonics: je kunt de verdedigers niet doden Wanneer je beledigend bent als de workonics, onthoud dan dat het vijandige team onoverwinnelijk is. Ze kunnen niet doodgaan! Doe je best om ze te vermijden, want je stoten zullen alleen vijanden opzij duwen.

Enforcers: U heeft geen onbeperkte munitie Het schieten en gebruiken van vaardigheden als de verdedigende handhavers energie verbruiken. Je moet je energie zorgvuldig beheren, want deze kan alleen worden opgeladen bij extractors of ingezette oplaadstations.

Workonics: laad snel je vrienden op! Er is geen respawn in Aftercharge. Wanneer je robotachtige bondgenoten worden neergehaald, is het jouw prioriteit om ze te laten herleven met een geëlektrificeerde kraan! Revives hebben geen cooldown, kosten of cast-tijd – go go go!

Enforcers & Workonics: Class-Based Abilities Kies uit vijf karakterklassen per team en test elk van hun unieke vaardigheden die het spel kunnen ronddraaien als het correct wordt gebruikt. Speel op je sterke punten en de zwakheden van je tegenstanders. Bekijk de vaardigheden in het spel door op F1 te drukken om het helpscherm te openen.

In Aftercharge moeten teams van drie felbegeerde energie-extractors vernietigen of verdedigen die verspreid liggen over de verschillende kaarten van het spel – onzichtbaar bewegen, afleiding creëren als de robotica van de robotica, of volledig “zoeken en vernietigen” -modus als dodelijke beveiligingshandhavers door lossen op vijanden met hard-hitting wapens. De snelle gevechtsronden en de tien unieke klasgebaseerde personages van Aftercharge, geschikt voor meerdere speelstijlen, houden het bloed van de spelers aan het pompen!

Aftercharge is beschikbaar op Windows PC via Steam en op Xbox Live voor Xbox One en Xbox One X sinds 10 januari 2019, voor 19,99 euro en zal kort daarna op Nintendo Switch worden uitgebracht – waardoor platformoverschrijdend platformonafhankelijke spel mogelijk wordt. Aftercharge is tegelijkertijd beschikbaar via de Xbox Game Pass-abonnementsservice bij de lancering.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com