Sterker, slimmer en dodelijker dan ooit

Ruim 30 jaar na de allereerste Predator-film verschijnt het vierde deel in de bekende scifi-reeks: The Predator. Naast spectaculaire en bloederige actiescènes bevat de film een flinke portie humor en verwijzingen naar eerdere delen. Zo komt onder andere Arnold Schwarzenegger’s iconische oneliner uit 1987: “Get to the choppa” voorbij. Ook de aliens zijn dit keer krachtiger dan ooit tevoren en schuwen geen bloederig gevecht. Worden ze dan eindelijk verslagen?

Synopsis
The Hunt Has Evolved in het volgende, explosieve hoofdstuk van de Predator-serie van regisseur Shane Black. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren. Als zij naar de aarde terugkeren, ligt de laatste hoop van de mensheid in de handen van een samengeraapt gezelschap ex-soldaten en een evolutiebioloog die het samen moeten opnemen tegen deze oppermachtige vijand.

Cast
Waar Shane Black (Lethal Weapon) in 1987 met Arnold Schwarzenegger in de eerste Predator-film speelde, zit hij nu in de regisseursstoel. Hij castte Boyd Holbrook (Logan, Narcos) voor de hoofdrol van Quinn McKenna en de getalenteerde Jacob Tremblay (Room) voor de rol van Quinn’s zoon. Laatstgenoemde heeft ondanks zijn jonge leeftijd van twaalf jaar oud al 20 awards op zijn naam staan. Andere belangrijke rollen worden vertolkt door Trevante Rhodes (Moonlight), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse, The Newsroom) en Sterling K. Brown (This is Us, Black Panther).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights