YOSHI’S CRAFTED WORLD VOOR NINTENDO SWITCH EN KIRBY’S EXTRA EPIC YARN VOOR NINTENDO 3DS VERSCHIJNEN IN MAART 2019

In maart 2019 verschijnen nieuwe games van Yoshi en Kirby, beiden met een creatieve, handgemaakte stijl. Yoshi’s crafted world is een gloednieuw avontuur, de eerste game met een hoofdrol voor Yoshi op de Nintendo Switch, en verschijnt op 29 maart 2019 exclusief voor de Nintendo Switch. Kirby’s extra yarn verschijnt op 8 maart 2019 voor de Nintendo 3DS-systemen.

Yoshi’s crafted world kunnen spelers met Yoshi een enorme wereld verkennen die is opgebouwd uit allerlei alledaagse voorwerpen, zoals dozen en papieren bekertjes. Elk level heeft zijn eigen thema, puzzels en verborgen schatten. Daarnaast heeft elk level een achterkant, waarin de speler het level achterstevoren kan doorlopen, met nieuwe perspectieven om te verkennen en de uitdaging om alle verstopte Poochy-Pups te vinden. Spelers kunnen alle levels ook samenwerkend met een tweede speler doorlopen.

Kirby’s extra epic yarn is een verbeterde versie van het hooggeprezen Kirby’s Epic Yarn dat oorspronkelijk voor het Wii-systeem verscheen. In de game wordt Kirby verplaatst naar een wereld die is gemaakt van stof en wol, waarin hij vijanden moet ontrafelen, met ritsen geheime wegen kan openen en in krachtige voertuigen kan transformeren. Elk level uit de originele Wii-versie is aanwezig, maar deze Nintendo 3DS-versie heeft ook nieuwe functies, zoals Ravel-vaardigheden die Kirby op leuke manieren versterken, nieuwe minigames met krachtpatsers King Dedede en Meta Knight, nieuwe meubels om Kirby’s optrekje mee in te richten, en een nieuwe Devilish-stand die een extra uitdaging aan elk level toevoegt.

Voorbeelden van de nieuwe Ravel-vaardigheden zijn een reusachtige bol wol om vijanden mee aan te vallen, een draadzwaard dat vrijwel overal doorheen snijdt en de Nylon-vaardigheid, die een windvlaag genereert om hoger mee te springen en kralen te verzamelen.

Deze creatieve, kleurrijke en visueel verbluffende game biedt ook nieuwe amiibo-functies* voor compatibele amiibo-figuurtjes** uit de Kirby-serie. Afhankelijk van het gebruikte figuurtje, krijgt Kirby hierdoor speciale hoofddeksels en vaardigheden.

Fans van Yoshi en Kirby hebben veel om naar uit te kijken in maart! Yoshi’s Crafted World verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch op 29 maart 2019, terwijl Kirby’s Extra Epic Yarn op 8 maart 2019 verschijnt voor de Nintendo 3DS-systemen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights