Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

MAD CATZ slaat weer toe op de CES 2019, de aankondiging van de nieuwe Range van S.T.R.I.K.E gaming toetsenborden

Mad Catz Global Limited, de leading gaming hardware vernieuwers voor bijna 30 jaar, kondigde een geheel nieuwe lijn van Strike professionele gaming toetsenborden, met blikvangerStrike met ultra betrouwbare mechanische toetsen, ideaal voor de Esports Gemeenschap.

Start van verkoop zou vanaf voorjaar 2019, is het bereik van Strike dat een perfecte aanvulling op hetonlangs aangekondigd bereik van G.L.I.D.E gaming oppervlakken en R.A.T. muizen., die deel uitmaken van een complete PC eco-systeem. Met twee Strike toetsenborden om uit te kiezen, kunnen gamers het toetsenbord kiezen dat past bij hun voorkeur en budget.

Gewapend met Cherry mechanische schakelaars, is de S.T.R.I.K.E.4+ de gamers nieuwe geheime wapen. Getest om te weerstaan van ten minste 50 miljoen hits, de Cherry-switches bied perfecte reizen en precisie elke keer. Met anti-beeldschaduwen featuring op elke toets, kunnen gamers combineren met de krachtige F.L.U.X.-software, waarmee voor de spreiding van de aanpassing en controle over elk aspect van het toetsenbord met inbegrip van persoonlijke sleutels verlichting en controle over de USB verslag tarief. Chameleon RGB verlichting Baden het toetsenbord in 16,8 miljoen kleuren, volledig instelbaar en aanpasbaar via de software van de F.L.U.X. en het creëren van een nieuwe standaard in toetsenbord verlichting.

Elegant en eenvoudig, maar is gebouwd om bestand te zijn tegen de ontberingen van professionele gaming, de S. T. R. I. K. E. 2 is heel precisie-ontworpen om een indrukwekkende duurzaamheid te creëren. Met een gehard aluminium faceplate is het ontworpen om bestand te zijn tegen de meest verhitte gaming sessies, de S. T. R. I. K. E. 2 is gemaakt met een dubbel-shot injectie proces, waardoor het chassis bij elkaaris  en het creëren van een naadloze en uiterst duurzaam toetsenbord, slag-klaar en altijd het behoud van een schoon en minimalistisch uiterlijk. De S. T. R. I. K. E. 2 is voorzien van een speciaal membraan, het nabootsen van de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van een mechanisch toetsenbord, maar zonder het bijbehorende geluid. Een 26-toets anti-ghosting matrix geeft gamers de macht die ze hunkeren naar, en de geavanceerde Kameleon RGB-Verlichting kan worden geprogrammeerd voor het aanpassen van snelheid en helderheid.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com