BELEEF DE BEKENDSTE EN MEEST INTENSE MISSIES VAN JAMES BOND

Om de 50e verjaardag van de James Bond-franchise te vieren, stuurt Activision Publishing Inc., onderdeel van Activision Blizzard, Inc. (Nasdaq: ATVI), je terug in de tijd! Beleef de bekendste en meest intense undercovermissies van de populaire Bond-films met 007™ Legends.

De unieke Bond-game 007 Legends bevat een origineel verhaal dat zes klassieke Bond-films met elkaar verbindt. De game sluit af met de langverwachte 23e Bond-film SKYFALL en biedt zo de meest diverse Bond-game tot nu toe! Net als in de films kun je in 007 Legends aan de slag met hypermoderne spionagegadgets, stoere voertuigen en een groot wapenarsenaal, waaronder Bonds trouwe Walther PPK. Reis naar exotische locaties en gebruik de klasse en stijl van Bond om beruchte schurken en hun brute handlangers uit te schakelen, indrukwekkende stunts uit te voeren en kennis te maken met de bloedmooie Bond-vrouwen.

Naast het verhaal van 007 Legends kun je ook genieten van de populaire Mi6 Ops Missions voor één speler. Deze missies maakten hun debuut in GoldenEye 007: Reloaded en dagen je uit om extra missies te voltooien waarin je moet sluipen en gadgets gebruikt om een topscore neer te zetten in de online-klassementen. Voor het eerst kruip je in de huid van één van Bonds handlangers of één van de schurken, zodat je missies zowel door hun ogen beleeft als door die van 007. De multiplayer van James Bond bevat missies voor vier spelers op een gedeeld scherm en onlinespellen met nieuwe maps, wapens en personages uit 50 jaar James Bond. Dankzij de gadgets, de uitgediepte stealth en spionnentrucs kun je nu echt in de huid kruipen van de populairste spion ter wereld.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights