Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Roland-Garros eSeries by BNP Paribas: Het beste tennisgamingtoernooi ter wereld is terug!

Roland Garros, BNP Paribas en BIGBEN kondigen met plezier de tweede editie aan van de Roland-Garros eSeries by BNP Paribas. In deze e-sport-competitie wordt de videogame Tennis World Tour gespeeld om de tennisgamingkampioen van dit jaar te kronen.

De kwalificatierondes vinden in februari plaats in tien verschillende landen. De nationale kampioenen die hieruit voortvloeien mogen deelnemen aan de internationale finale, die wordt gespeeld tijdens het Roland Garros-toernooi. Wie wil deelnemen kan zich nu aanmelden op de officiële website: https://RGeSeries.BNPParibas

“Voortbouwend op de enthousiaste ontvangst van de eerste Roland-Garros eSeries by BNP Paribas, willen we dit jaar een stap verder zetten met de tweede editie van dit internationale e-tennis-tournooi, om fans en gamers de best mogelijke ervaring te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe, wereldwijde competitie en nieuwe functies warm zullen worden onthaald door deelnemers van de tien hostlanden van de competitie. We zijn er trots op dat we deze ambitie delen met onze partners BNP Paribas en BIGBEN, en hebben echt zin om met het nieuwe seizoen te beginnen!”  zei Stéphane Morel, Deputy CEO van de Marketing and Business Development-afdeling van de Franse Tennisfederatie.

Wereldwijde kwalificatierondes voor een spectaculaire internationale finale

Dit jaar is het toernooi nog groter dan de eerste keer! Duitsland en de Verenigde Staten sluiten zich aan bij de acht landen uit de line-up van 2018: Frankrijk, India, Brazilië, Groot-Brittannië, België, Italië en Spanje. Voor deze tweede editie is de Roland Garros eSeries by BNP Paribas nieuwe samenwerkingen aangegaan met de tenniswereld door bepaalde nationale finales te organiseren tijdens echte tennistoernooien, zoals de Internazionali BNL di Roma en de Open Parc Auvergne-Rhône-Alpes de Lyon. BNP Paribas zal ook nationale finales organiseren in zijn gebouwen te Shanghai, Bombay, Frankfurt en Londen.

De nationale kwalificatierondes worden gespeeld in de online-modus van Tennis World Tour op PlayStation 4, om de competitie voor zoveel mogelijk spelers toegankelijk te maken. De acht beste spelers in de kwalificatieronde van elk land, komen persoonlijk bij elkaar om de finale van de kwalificatieronde van dat land te spelen. De winnaars van deze nationale finales worden uitgenodigd om hun land te vertegenwoordigen tijdens de grote finale, waarin wordt bepaald wie zich kampioen mag noemen van de 2019 Roland-Garros eSeries by BNP Paribas.

Belo Horizonte/MG – Torneio Rendez-Vous à Roland Garros. eSeries Game #RG18 Foto: Marcello Zambrana/Divulgação

Daarnaast worden twee speciale toernooien georganiseerd. De ene is gereserveerd voor geregistreerde leden van de Franse Tennisfederatie, de andere is een online-toernooi voor leden van het We Are Tennis by BNP Paribas-platform. Dit toernooi wordt gehouden tijdens de eerste week van Roland Garros en bepaalt wie de laatste plaats in de finale mag bezetten.

Voor het tweede jaar op rij wordt de internationale grote finale gehouden tijdens de Parisian Grand Slam, op een spectaculair podium dat is ontworpen om de deelnemers onder te dompelen in de sfeer van de grootste professionele toernooien. De deelnemers delen een uitzonderlijke prijzenpot van € 10.000,- waarvan de helft naar de winnaar gaat!

Preview van het nieuwe Roland Garros in Tennis World Tour

In deze tweede editie van het toernooi, spelen deelnemers tegen elkaar op een
pre-release versie van de nieuwste Tennis World Tour – Roland-Garros Edition videogame, die op 16 mei verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het is een unieke kans om de nieuwe functies van de game te ontdekken, met name het gerenoveerde Philippe Chatrier court, de hoofdbaan van Roland Garros.

“We verlengen met veel plezier onze samenwerking met de FFT en ondersteunen de RG eSeries by BNP Paribas voor het tweede achtereenvolgende jaar. De studio heeft al maanden gewerkt aan het verbeteren van de game-ervaring en de mogelijkheid voor deelnemers aan dit toernooi om tegen elkaar te spelen op het beroemde Philippe-Chatrier court dat zal verschijnen in de Roland-Garros Edition van Tennis World Tour, de versie die in mei verschijnt. De community kijkt reikhalzend uit naar de online-competitie die een integraal deel vormt van de game, dus vinden we het geweldig om deel uit te maken van dit fantastische toernooi,” aldus Thomas Carpentier, product manager bij BIGBEN.

BNP Paribas, de bank voor “alle vormen van tennis”  

Ook dit jaar bevestigt BNP Paribas hun toewijding aan het ondersteunen van “alle vormen van tennis” door voortzetting van de ontwikkeling van innovaties en nieuwe werkwijzen in verband met videogames.

“De organisatie van deze tweede editie van de Roland-Garros eSeries by BNP Paribas, in samenwerking met de FFT, was voor ons een logische stap. Als langdurige sponsor van tennis, heeft de bank altijd de innovaties in deze sport ondersteund, met name die voor jongere generaties,” aldus Vincent-Baptiste Closon, internationaal sponsorships manager bij BNP Paribas.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com