Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Roland-Garros eSeries by BNP Paribas: Het beste tennisgamingtoernooi ter wereld is terug!

Roland Garros, BNP Paribas en BIGBEN kondigen met plezier de tweede editie aan van de Roland-Garros eSeries by BNP Paribas. In deze e-sport-competitie wordt de videogame Tennis World Tour gespeeld om de tennisgamingkampioen van dit jaar te kronen.

De kwalificatierondes vinden in februari plaats in tien verschillende landen. De nationale kampioenen die hieruit voortvloeien mogen deelnemen aan de internationale finale, die wordt gespeeld tijdens het Roland Garros-toernooi. Wie wil deelnemen kan zich nu aanmelden op de officiële website: https://RGeSeries.BNPParibas

“Voortbouwend op de enthousiaste ontvangst van de eerste Roland-Garros eSeries by BNP Paribas, willen we dit jaar een stap verder zetten met de tweede editie van dit internationale e-tennis-tournooi, om fans en gamers de best mogelijke ervaring te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe, wereldwijde competitie en nieuwe functies warm zullen worden onthaald door deelnemers van de tien hostlanden van de competitie. We zijn er trots op dat we deze ambitie delen met onze partners BNP Paribas en BIGBEN, en hebben echt zin om met het nieuwe seizoen te beginnen!”  zei Stéphane Morel, Deputy CEO van de Marketing and Business Development-afdeling van de Franse Tennisfederatie.

Wereldwijde kwalificatierondes voor een spectaculaire internationale finale

Dit jaar is het toernooi nog groter dan de eerste keer! Duitsland en de Verenigde Staten sluiten zich aan bij de acht landen uit de line-up van 2018: Frankrijk, India, Brazilië, Groot-Brittannië, België, Italië en Spanje. Voor deze tweede editie is de Roland Garros eSeries by BNP Paribas nieuwe samenwerkingen aangegaan met de tenniswereld door bepaalde nationale finales te organiseren tijdens echte tennistoernooien, zoals de Internazionali BNL di Roma en de Open Parc Auvergne-Rhône-Alpes de Lyon. BNP Paribas zal ook nationale finales organiseren in zijn gebouwen te Shanghai, Bombay, Frankfurt en Londen.

De nationale kwalificatierondes worden gespeeld in de online-modus van Tennis World Tour op PlayStation 4, om de competitie voor zoveel mogelijk spelers toegankelijk te maken. De acht beste spelers in de kwalificatieronde van elk land, komen persoonlijk bij elkaar om de finale van de kwalificatieronde van dat land te spelen. De winnaars van deze nationale finales worden uitgenodigd om hun land te vertegenwoordigen tijdens de grote finale, waarin wordt bepaald wie zich kampioen mag noemen van de 2019 Roland-Garros eSeries by BNP Paribas.

Belo Horizonte/MG – Torneio Rendez-Vous à Roland Garros. eSeries Game #RG18 Foto: Marcello Zambrana/Divulgação

Daarnaast worden twee speciale toernooien georganiseerd. De ene is gereserveerd voor geregistreerde leden van de Franse Tennisfederatie, de andere is een online-toernooi voor leden van het We Are Tennis by BNP Paribas-platform. Dit toernooi wordt gehouden tijdens de eerste week van Roland Garros en bepaalt wie de laatste plaats in de finale mag bezetten.

Voor het tweede jaar op rij wordt de internationale grote finale gehouden tijdens de Parisian Grand Slam, op een spectaculair podium dat is ontworpen om de deelnemers onder te dompelen in de sfeer van de grootste professionele toernooien. De deelnemers delen een uitzonderlijke prijzenpot van € 10.000,- waarvan de helft naar de winnaar gaat!

Preview van het nieuwe Roland Garros in Tennis World Tour

In deze tweede editie van het toernooi, spelen deelnemers tegen elkaar op een
pre-release versie van de nieuwste Tennis World Tour – Roland-Garros Edition videogame, die op 16 mei verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het is een unieke kans om de nieuwe functies van de game te ontdekken, met name het gerenoveerde Philippe Chatrier court, de hoofdbaan van Roland Garros.

“We verlengen met veel plezier onze samenwerking met de FFT en ondersteunen de RG eSeries by BNP Paribas voor het tweede achtereenvolgende jaar. De studio heeft al maanden gewerkt aan het verbeteren van de game-ervaring en de mogelijkheid voor deelnemers aan dit toernooi om tegen elkaar te spelen op het beroemde Philippe-Chatrier court dat zal verschijnen in de Roland-Garros Edition van Tennis World Tour, de versie die in mei verschijnt. De community kijkt reikhalzend uit naar de online-competitie die een integraal deel vormt van de game, dus vinden we het geweldig om deel uit te maken van dit fantastische toernooi,” aldus Thomas Carpentier, product manager bij BIGBEN.

BNP Paribas, de bank voor “alle vormen van tennis”  

Ook dit jaar bevestigt BNP Paribas hun toewijding aan het ondersteunen van “alle vormen van tennis” door voortzetting van de ontwikkeling van innovaties en nieuwe werkwijzen in verband met videogames.

“De organisatie van deze tweede editie van de Roland-Garros eSeries by BNP Paribas, in samenwerking met de FFT, was voor ons een logische stap. Als langdurige sponsor van tennis, heeft de bank altijd de innovaties in deze sport ondersteund, met name die voor jongere generaties,” aldus Vincent-Baptiste Closon, internationaal sponsorships manager bij BNP Paribas.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com