Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

 LEGO® DC Super-Villains voegt DC Movie-personagepakket toe

Warner Bros. Interactive heeft vandaag het DC Movie-personagepakket voor LEGO® DC Super-Villains uitgebracht op PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows-pc.

Het nieuwe pakket bevat beroemde DC-superhelden en -superschurken, waaronder Wonder Woman, Batman, The Flash, Superman, Cyborg en Deathstroke, elk met een nieuwe look gebaseerd op die uit de Justice League-film van Warner Bros. Pictures.

Spelers kunnen in het hoofdspel ook spelen als de originele stripversie van deze personages.


Wonder Woman, een van de meest geliefde en beroemde DC-superhelden aller tijden, staat al bijna acht jaar symbool voor waarheid, gerechtigheid en gelijkheid voor iedereen.

Met superkracht en legendarische gevechtsvaardigheden balanceert ze tussen het bevorderen van de vrede en haar behoefte om terug te vechten tegen kwaaddoeners op aarde.

Batman heeft zijn leven gewijd aan een eindeloze kruistocht.

Een oorlog tegen alle criminelen die hij voert namens zijn ouders die bij hem weg werden genomen toen hij nog maar een kind was.

Als self-made superheld trainde hij zijn lichaam en geest tot bijna fysieke perfectie en gebruikt hij een arsenaal aan technologie om een beschermend oogje te houden op Gotham City, met name tegen criminelen als The Joker.

The Flash, een meester van zowel snelheid als tijd, gebruikt zijn krachten vaak om door verschillende tijdperken en zelfs naar andere dimensies te reizen.

Als superheld doet The Flash altijd zijn best om het noodlot te snel af te zijn en om te voorkomen dat de mensen om hem heen er ten prooi aan vallen.

Superman is ’s werelds eerste superheld en een baken voor iedereen.

Hij is te herkennen aan zijn uniform, het ‘S’-embleem op zijn borst, een ongeëvenaarde superkracht en het vermogen om te vliegen.

De man van staal is het ultieme symbool van waarheid, gerechtigheid en hoop en hij streeft ernaar om het inherente goede van de menselijke geest te vertegenwoordigen, evenals de capaciteit van elk levend wezen om zijn naaste goed te behandelen.

Cyborg, deels mens en deels machine, is vele malen sterker dan de doorsnee persoon.

Door zijn computers te laten communiceren met zijn geniale intelligentie kan hij verschillende soorten energie uitstoten, wat hem tot een formidabele vechter maakt. Als een van de grootste superhelden ter wereld gebruikt hij zijn communicatie- en leidinggevende vaardigheden om onschuldige levens te redden.

Deathstroke is de enige superschurk uit de Justice Leage-film die zijn opwachting maakt in het personagepakket.

Hij maakt gebruik van zijn verhoogde snelheid, kracht, zintuigen en boven alles zijn ongelooflijk hoge intelligentie, wat hem tot een meesterlijke strateeg en tacticus maakt. Hij is een van ’s werelds grootste en meest gevreesde superschurken.

Het DC Movie-personagepakket is onderdeel van de Season Pass, inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor €1,99.

In LEGO® DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum die zich hebben uitgeroepen tot het ‘Justice Syndicate’. Beruchte DC-superschurken uit de ‘Legion Of Doom’ ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van wetsovertreders hun krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen. Spelers creëren hun eigen superschurk en gaan op een reis om de rol van hun personage in het verhaal te bepalen. Onderweg ontgrendelen spelers nieuwe krachten en aanpassingen voor hun personage, gaan van het gebaande pad af voor aanvullende verhaalmissies, puzzels en minigames om beloningen te ontgrendelen en andere DC-superschurken te rekruteren en richten onheil aan op welbekende DC-locaties zoals Gotham, Metropolis, Smallville en meer.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com