Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Our whole universe was in a hot, dense state Then nearly fourteen billion years ago expansion started, wait The earth began to cool, the autotrophs began to drool Neanderthals developed tools We More »

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

In een Universum van Marvel , vinden we de Mutants underground collectief terug. Ondergedoken voor de Sentinels, op de vlucht voor de overheid die hun krachten willen misbruiken. The Gifted is gebaseerd More »

Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Mighty Muggs, Welk Marvel of Star Wars maskertje zet jij vandaag op?

Met Mighty Muggs geeft Hasbro een hele nieuwe draai aan de wereld van verzamelfiguren.

 

Letterlijk! Want deze filmhelden geef je, met één druk op hun hersenpan, een totaal andere uitdrukking.

Happy, stoer, gevaarlijk, verbaasd, stout, lief, ontspannen… laat zien hoe je je voelt met één druk op de kop. Sorry: knop!

De helden van Mighty Muggs doen dit jaar heel wat hoofden draaien: 24 Star Wars helden en 26 Marvel legendes laten zich dit jaar steeds van een andere kant zien.

Druk en draai een van de drie typerende gezichtsuitdrukkingen die elke Mighty Mugg in huis heeft en laat zien hoe jouw kop staat!

Als eerste zet Mighty Muggs het Star Wars universum op z’n kop.

Zo draait Luke Skywalker van serieus, naar gevaarlijk, naar super happy!

Chewbacca is afwisselend aandoenlijk, grumpy of ronduit dreigend. Ook Prinses Leia toont de nodige mood swings, net als Darth Vader, Kylo Ren en Rey trouwens.

Even onweerstaanbaar zijn de Marvel legendes Spiderman, de Hulk, Captain America, Deadpool, Black Widow en Groot: wie wil hen niet een keer de kop indrukken? Ook zij laten bij elke druk op hun hoofd steeds weer een andere kant van hun persoonlijkheid zien!

Heb jij de draai al te pakken?

Geef je dan over aan deze collecties superhelden met een attitude en vele gezichten!

Bekijk ze allemaal op: https://mightymuggs.hasbro.com/nl-nl

De Mighty Muggs verzamelfiguren zijn ca. 10 cm hoog en komen in 7 ‘waves’ op de markt.

Consumentenrichtprijs: € 14,99

 

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com