Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Mighty Muggs, Welk Marvel of Star Wars maskertje zet jij vandaag op?

Met Mighty Muggs geeft Hasbro een hele nieuwe draai aan de wereld van verzamelfiguren.

 

Letterlijk! Want deze filmhelden geef je, met één druk op hun hersenpan, een totaal andere uitdrukking.

Happy, stoer, gevaarlijk, verbaasd, stout, lief, ontspannen… laat zien hoe je je voelt met één druk op de kop. Sorry: knop!

De helden van Mighty Muggs doen dit jaar heel wat hoofden draaien: 24 Star Wars helden en 26 Marvel legendes laten zich dit jaar steeds van een andere kant zien.

Druk en draai een van de drie typerende gezichtsuitdrukkingen die elke Mighty Mugg in huis heeft en laat zien hoe jouw kop staat!

Als eerste zet Mighty Muggs het Star Wars universum op z’n kop.

Zo draait Luke Skywalker van serieus, naar gevaarlijk, naar super happy!

Chewbacca is afwisselend aandoenlijk, grumpy of ronduit dreigend. Ook Prinses Leia toont de nodige mood swings, net als Darth Vader, Kylo Ren en Rey trouwens.

Even onweerstaanbaar zijn de Marvel legendes Spiderman, de Hulk, Captain America, Deadpool, Black Widow en Groot: wie wil hen niet een keer de kop indrukken? Ook zij laten bij elke druk op hun hoofd steeds weer een andere kant van hun persoonlijkheid zien!

Heb jij de draai al te pakken?

Geef je dan over aan deze collecties superhelden met een attitude en vele gezichten!

Bekijk ze allemaal op: https://mightymuggs.hasbro.com/nl-nl

De Mighty Muggs verzamelfiguren zijn ca. 10 cm hoog en komen in 7 ‘waves’ op de markt.

Consumentenrichtprijs: € 14,99

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com