Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Fortnite Ondersteunt Nu Gamevice Controllers!

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Gamevice heeft vandaag aangekondigd dat haar lage latentie, directe verbinding maken met domeincontroller is nu compatibel met Fortnite mobile – goed getimed met Fortnite van 60 beelden per tweede update die onlangs voor iOS en nu sommige Android-apparaten. Fortnite voor mobiel is van de exacte dezelfde gameplay als Fortnite voor de console, en laat je spelen met je vrienden op andere game-systemen – zelfs maar mobiele spelers waren beperkt tot alleen met behulp van een touchscreen. Nu Fortnite mobiele spelers kunnen zelfs het speelveld tegen rivalen van de console met behulp van Gamevice, met de precisie van een lage latentie controller in combinatie met boter glad 60 FPS op iOS. Het is de beste manier om te concurreren tegen console tegenhangers!

Gamevice is de beste Apple MFi partner met directe Blikseminslag ondersteuning, waardoor het de meest responsieve controller op iOS-apparaten. Lees het volledige verhaal op Gamevice in een recente blog post geven van verschillende details over de technische aspecten van het iOS-functie, relatiebemiddeling en meer.

Fortnite is de afgelopen 7.3 update toegevoegd alle controller-ondersteuning voor iOS-en Android-apparaten maken Gamevice de sleutel tot het verkrijgen van precies dezelfde ervaring als Fortnite voor de console. Nu, mobiele spelers hoeft niet te verdoezelen hun weergave door hun vette duimen op het scherm, ze kunnen gewoon module op hun Gamevice ervaring onverminderd visuals en speel thuis of onderweg.

De voorkeur controller van gamers overal, Gamevice maakt een console ervaring op mobiele apparaten tot meer dan 1.000 video games zoals Street Fighter IV, Minecraft, NBA 2K 19 en nu Fortnite! De controller heeft zijn kritisch-toegejuichte functionaliteit uitgebreid aan gebruikers van smartphone-gecontroleerde apparaten met inbegrip van robots en drones zoals de DJI vonk en Sphero van SPRK + robot. Door middel van controle van de precisie en een ergonomisch ontwerp, Gamevice kunnen gebruikers een nieuw niveau van bruikbaarheid en comfort te bereiken via een mobiel apparaat touchpad interface en biedt de laagste latentie van elke mobiele controller beschikbaar.

Met prijzen vanaf 59.95 euro, biedt Gamevice bliksem-snelle controle voor videospelletjes en mobiele gecontroleerde gadgets voor populaire iOS en Android smartphones of tablets op de markt.

Voor meer informatie over Gamevice, bezoek gamevice.com.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com