Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?)

De vrouw van staal evalueert en de legende word alsmaar meer uitgebreid als Kara Danvers persona en Supergirl.

Met het 3de  seizoen dat nu op DVD & Bluray verschijnt krijgen we zelfs eindelijk neef Clarck te zien als de man van staal , en nog veel andere personages in het eindeloze universum.

Met het 3de seizoen is Kara/ Supergirl niet aan haar proefstuk toe en word werkelijk alles getest.

Verhaal :

Melissa Benoist als Kara/Supergirl

Kara word gemarteld door een droom van haar moeder en Mon-EL , niet weten wat dit kan betekenen..

Wanneer haar geliefde Mon-el plots ten tonele verschijnt, is het van de start aan bij deze 3de seizoen een rollercoaster aan emoties voor Kara.

Chris Wood as Mon-El

Mon-el keert met zijn nieuwe partner terug uit de toekomst, samen met Brainiac .

Een nieuw gevaar zou het einde van Supergirl betekenen en om deze toekomst te vermijden, dienen ze de krachten samen te bundelen.

Morgan Edge worstelt met nieuwe kryptoniaanse krachten wanneer haar lot als Reign , de Worldkiller vast staat om Supergirl uit de weg te ruimen.

Kara kan wel eens de sterkste tegenstander ooit ontmoeten…

Zal ze de wereld kunnen redden en zullen de Legion of Super-Heroes de toekomst van Kara weten in tact te houden ?

Melissa Benoist as Kara/Supergirl and David Harewood as Hank Henshaw

Alles word duidelijk in het 3de seizoen van Supergirl

Extra’s :

  • Gag Reel
  • Deleted Scenes
  • The Best Of DC Tv-show’s Comic Con Panels San Diego 2017
  • She Wil Reign!
  • Inside The Cross-Over : Crisis On Earth X
  • En natuurlijk net zoals op de Arrow en Flash Box krijg je de volle cross over afleveringen van Arrow, The Flash, Supergirl en Legends Of Tomorrow in Crisis On Earth X

Conclusie :

26 Afleveringen aan elk 42min/ aflevering staan garand voor de volle entertainment en plezier in een epische gevecht tussen 2 kryptoniaanse wezens: Supergirl VS Reign en haar woede om Supergirl te vernietigen en de wereld.

Supergirl Seizoen 3 is vanaf nu verkrijgbaar op DVD & BLuray

Score :

9/10

 

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com