Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?)

De vrouw van staal evalueert en de legende word alsmaar meer uitgebreid als Kara Danvers persona en Supergirl.

Met het 3de  seizoen dat nu op DVD & Bluray verschijnt krijgen we zelfs eindelijk neef Clarck te zien als de man van staal , en nog veel andere personages in het eindeloze universum.

Met het 3de seizoen is Kara/ Supergirl niet aan haar proefstuk toe en word werkelijk alles getest.

Verhaal :

Melissa Benoist als Kara/Supergirl

Kara word gemarteld door een droom van haar moeder en Mon-EL , niet weten wat dit kan betekenen..

Wanneer haar geliefde Mon-el plots ten tonele verschijnt, is het van de start aan bij deze 3de seizoen een rollercoaster aan emoties voor Kara.

Chris Wood as Mon-El

Mon-el keert met zijn nieuwe partner terug uit de toekomst, samen met Brainiac .

Een nieuw gevaar zou het einde van Supergirl betekenen en om deze toekomst te vermijden, dienen ze de krachten samen te bundelen.

Morgan Edge worstelt met nieuwe kryptoniaanse krachten wanneer haar lot als Reign , de Worldkiller vast staat om Supergirl uit de weg te ruimen.

Kara kan wel eens de sterkste tegenstander ooit ontmoeten…

Zal ze de wereld kunnen redden en zullen de Legion of Super-Heroes de toekomst van Kara weten in tact te houden ?

Melissa Benoist as Kara/Supergirl and David Harewood as Hank Henshaw

Alles word duidelijk in het 3de seizoen van Supergirl

Extra’s :

  • Gag Reel
  • Deleted Scenes
  • The Best Of DC Tv-show’s Comic Con Panels San Diego 2017
  • She Wil Reign!
  • Inside The Cross-Over : Crisis On Earth X
  • En natuurlijk net zoals op de Arrow en Flash Box krijg je de volle cross over afleveringen van Arrow, The Flash, Supergirl en Legends Of Tomorrow in Crisis On Earth X

Conclusie :

26 Afleveringen aan elk 42min/ aflevering staan garand voor de volle entertainment en plezier in een epische gevecht tussen 2 kryptoniaanse wezens: Supergirl VS Reign en haar woede om Supergirl te vernietigen en de wereld.

Supergirl Seizoen 3 is vanaf nu verkrijgbaar op DVD & BLuray

Score :

9/10

 

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com