Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Crackdown 3 wereldwijd beschikbaar met Xbox Game Pass

Het is tijd om te knallen, agenten! Crackdown 3 is beschikbaar voor Xbox Game Pass op zowel Xbox One als Windows 10-pc’s.

Echte fans voelen zich meteen thuis in het nieuwste deel van de Crackdown-serie, waarin ze New Providence moeten heroveren op de wrede en corrupte TerraNova Corporation. Crackdown 3 zit vol de krankzinnige actie en ontelbare explosies die je gewend bent, en je kunt weer een hoop schurken neermeppen. Maar je moet er wel wat voor doen. Verzamel de iconische groene bollen om sneller te rennen en hoger te springen. Sla hoofden tegen elkaar om sterker te worden en bestook je vijanden met unieke, bombastische wapens. En dan is er nog de Oblivion: een grappige gadget waarmee je zwarte gaten schiet in vijanden. Gewoon, voor de lol.

In Crackdown 3 kun je, zoals altijd in de serie, in volledige vrijheid de strijd aangaan. Vanaf het begin bepaal je dus helemaal zelf hoe je de stad wilt bevrijden. Je kunt kiezen uit 21 speelbare agenten, onder wie de enige echte Terry Crews als commandant Isaiah Jaxon. Als je het aandurft, kun je het meteen opnemen tegen eindbaas Elizabeth Niemand, maar je kunt ook eerst haar verdediging verzwakken door haar commandanten uit te schakelen. Ook bij het kiezen van je agent heb je alle vrijheid. Elke agent heeft specifieke kenmerken waarmee je bepaalde vaardigheden sneller verbetert. Wil je snel alle voertuigen ontgrendelen? Kies dan een agent die is gespecialiseerd in rijden en veeg je vijanden van de weg. Je kunt bovendien verschillende agenten opslaan, dus je kunt voor elke uitdaging weer de meest geschikte agent kiezen. Bevrijd TerraNova in je eentje of speel in coöp met een vriend via Xbox Live voor twee keer zoveel plezier.

Heb je zin in een nog grotere puinhoop? Probeer dan vooral ook Wrecking Zone, dat gebruikmaakt van de Azure-cloud. Hierin nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op in omgevingen die je volledig kunt verwoesten. In de speltypen Agent Hunter en Territories is er aan chaos zeker geen gebrek: sloop bruggen, blaas muren op of vecht het in de lucht uit met je tegenstanders. Cross-play wordt ondersteund, zodat je op verschillende platforms (Xbox One en Windows 10) met elkaar kunt spelen.

Crackdown 3 is beschikbaar met Xbox Game Pass voor Xbox One en Windows 10-pc’s. Xbox Game Pass-leden kunnen Crackdown 3 voor hun console downloaden met de mobiele Xbox Game Pass-app. Geen lid? Meld je nu aan en betaal slechts € 2 voor twee maanden.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com