Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Crackdown 3 wereldwijd beschikbaar met Xbox Game Pass

Het is tijd om te knallen, agenten! Crackdown 3 is beschikbaar voor Xbox Game Pass op zowel Xbox One als Windows 10-pc’s.

Echte fans voelen zich meteen thuis in het nieuwste deel van de Crackdown-serie, waarin ze New Providence moeten heroveren op de wrede en corrupte TerraNova Corporation. Crackdown 3 zit vol de krankzinnige actie en ontelbare explosies die je gewend bent, en je kunt weer een hoop schurken neermeppen. Maar je moet er wel wat voor doen. Verzamel de iconische groene bollen om sneller te rennen en hoger te springen. Sla hoofden tegen elkaar om sterker te worden en bestook je vijanden met unieke, bombastische wapens. En dan is er nog de Oblivion: een grappige gadget waarmee je zwarte gaten schiet in vijanden. Gewoon, voor de lol.

In Crackdown 3 kun je, zoals altijd in de serie, in volledige vrijheid de strijd aangaan. Vanaf het begin bepaal je dus helemaal zelf hoe je de stad wilt bevrijden. Je kunt kiezen uit 21 speelbare agenten, onder wie de enige echte Terry Crews als commandant Isaiah Jaxon. Als je het aandurft, kun je het meteen opnemen tegen eindbaas Elizabeth Niemand, maar je kunt ook eerst haar verdediging verzwakken door haar commandanten uit te schakelen. Ook bij het kiezen van je agent heb je alle vrijheid. Elke agent heeft specifieke kenmerken waarmee je bepaalde vaardigheden sneller verbetert. Wil je snel alle voertuigen ontgrendelen? Kies dan een agent die is gespecialiseerd in rijden en veeg je vijanden van de weg. Je kunt bovendien verschillende agenten opslaan, dus je kunt voor elke uitdaging weer de meest geschikte agent kiezen. Bevrijd TerraNova in je eentje of speel in coöp met een vriend via Xbox Live voor twee keer zoveel plezier.

Heb je zin in een nog grotere puinhoop? Probeer dan vooral ook Wrecking Zone, dat gebruikmaakt van de Azure-cloud. Hierin nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op in omgevingen die je volledig kunt verwoesten. In de speltypen Agent Hunter en Territories is er aan chaos zeker geen gebrek: sloop bruggen, blaas muren op of vecht het in de lucht uit met je tegenstanders. Cross-play wordt ondersteund, zodat je op verschillende platforms (Xbox One en Windows 10) met elkaar kunt spelen.

Crackdown 3 is beschikbaar met Xbox Game Pass voor Xbox One en Windows 10-pc’s. Xbox Game Pass-leden kunnen Crackdown 3 voor hun console downloaden met de mobiele Xbox Game Pass-app. Geen lid? Meld je nu aan en betaal slechts € 2 voor twee maanden.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com