Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Deze films en series komen in maart op Netflix

Maart brengt opnieuw een overvolle kalender voor Netflix. Er zijn namelijk al heel veel titels aangekondigd voor de eerste helft van de derde maand van 2019.

wat toffe films

Zo begint maart gelijk op de eerste met heel wat nieuwe films. Bijvoorbeeld diverse Jurassic Park-films, The Avengers en Transformers. In de loop van de maand komen daar de Minions-films bij. Ook qua series wordt het wederom druk.

Ricky Gervais met nieuwe serie

Het tweede seizoen van Secret City staat voor de deur, net zoals het vijfde seizoen van Luther en de heren van Queer Eye keren al terug voor hun derde reeks. Daarvoor gaan ze onder meer naar Japan. Nieuw is Ricky Gervais met After Life, de serie The Order, Shadow en de Formule 1-docuserie Drive to Survive.

Deze titels zijn aangekondigd door Netflix voor maart 2019

1-mrt The Boy Who Harnessed the Wind
Larva Eiland (S02)
Cricket Fever: Mumbai Indians (S01)
Losers
Jurassic Park
The Lost World: Jurassic Park
Jurassic Park III
Cloudy with a chance of Meatballs
Eat Pray Love
Transformers: The Last Knight
The Avengers
Tu Hijo
4-mrt Minions
6-mrt Secret City (S02)
7-mrt The Order
8-mrt After Life (S01)
Juanita
Walk. Ride. Rodeo
Shadow (S01)
Formula 1: Drive to Survive (S01)
Despicable Me
Despicable Me 2
Forgetting Sarah Marshall
13-mrt Triple Frontier
15-mrt Turn Up Charlie
Love Death + Robots
Queer Eye (S03)
Yoohoo, Redder in Nood
Robozuna (S02)
Jurassic World
Luther (S05)

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com