Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

The Strain Season 4 (DVD)

Met het 4de seizoen van The Strain, valt het doek over de reeks.

De befaamde reeks door Del Torro onder leiding van Carlton Curse als Executive producter bewijst dat elke reeks een begin, midden en vastgelegde einde bevat.

 

Verhaal:

 

Na de fallout van Zach wanneer hij wist de bom te doen ontploffen en new york in duisternis hulde, is het voor de stringoi vrij spel.

Rupert Penry-Jones as Quinlan.

De Vampier-achtige wezens kunnen voortaan onder ons lopen de gans dag door, geen zonlicht die hun weet te houden.. en New York, die is een ravage in een post apocalyptische sfeer.

Het is aan onze helden om voor eens en altijd de Master en de Strigoi een halt toe te roepen.

Met Eph en Zack aan tegenoverstelde zijde van de partijen en derest van de bende verspreid over is het een strijd tegen de klok om voor eens en altijd de plaag een halt toe te roepen.

Cinematografie:

Seizoen 4 is ongetwijfeld de meest duistere van de reeks, en voor een final season is dit zeker geen understatement.

De achtergrond die gegeven word van Quinland word dieper uitgespot, terwijk Eph in de strijd om zoon Zach terug te winnen alsmaar moeilijker word wanneer deze door de master word gemanipuleerd en gebrainwasht.

Elke personage krijgt dan wel een passende afsluit, toch blijf ergens een gevoel van leegte na als je weet dat dit het einde is.

De helden met de steun van Abraham Setrakian weten sterk voorbereid te werk te gaan in een ultieme einde tegen de strijd met The master en Eichorst

Conclusie:

We houden de review zoals altijd spoiler vrij, maar een toepasselijke einde voor de reeks op epische niveau is zeker geslaagd.

The Strain is nu ook verkrijgbaar als 4 seizoenen boxset zodat je alles nog eens back to back kan herbekijken in een 40tal afleveringen.

Score :

9,5/10

The strain Season 4 is nu verkrijgbaar op Dvd, Bluray en op full serie box

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com