Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

The Strain Season 4 (DVD)

Met het 4de seizoen van The Strain, valt het doek over de reeks.

De befaamde reeks door Del Torro onder leiding van Carlton Curse als Executive producter bewijst dat elke reeks een begin, midden en vastgelegde einde bevat.

 

Verhaal:

 

Na de fallout van Zach wanneer hij wist de bom te doen ontploffen en new york in duisternis hulde, is het voor de stringoi vrij spel.

Rupert Penry-Jones as Quinlan.

De Vampier-achtige wezens kunnen voortaan onder ons lopen de gans dag door, geen zonlicht die hun weet te houden.. en New York, die is een ravage in een post apocalyptische sfeer.

Het is aan onze helden om voor eens en altijd de Master en de Strigoi een halt toe te roepen.

Met Eph en Zack aan tegenoverstelde zijde van de partijen en derest van de bende verspreid over is het een strijd tegen de klok om voor eens en altijd de plaag een halt toe te roepen.

Cinematografie:

Seizoen 4 is ongetwijfeld de meest duistere van de reeks, en voor een final season is dit zeker geen understatement.

De achtergrond die gegeven word van Quinland word dieper uitgespot, terwijk Eph in de strijd om zoon Zach terug te winnen alsmaar moeilijker word wanneer deze door de master word gemanipuleerd en gebrainwasht.

Elke personage krijgt dan wel een passende afsluit, toch blijf ergens een gevoel van leegte na als je weet dat dit het einde is.

De helden met de steun van Abraham Setrakian weten sterk voorbereid te werk te gaan in een ultieme einde tegen de strijd met The master en Eichorst

Conclusie:

We houden de review zoals altijd spoiler vrij, maar een toepasselijke einde voor de reeks op epische niveau is zeker geslaagd.

The Strain is nu ook verkrijgbaar als 4 seizoenen boxset zodat je alles nog eens back to back kan herbekijken in een 40tal afleveringen.

Score :

9,5/10

The strain Season 4 is nu verkrijgbaar op Dvd, Bluray en op full serie box

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com