Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Special Operation 4 – Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Verkrijgbaar vanaf 27 februari

Special Operation 4 wordt de laatste gratis update van het tweede jaar Ghost Recon Wildlands. Special Operation 4 is morgen, 27 februari, verkrijgbaar op PS4, Xbox One en PC.

De update bevat een gloednieuwe PVE-modus: Guerrilla, de nieuwe Sapper PvP-klasse en een aantal features waar de community al lang op zat te wachten.

Guerrilla PVE-modus: Speel solo of met maximaal vier Ghosts. Spelers moeten de belangrijkste locaties verdedigen tegen steeds moeilijkere golven van Cartel en Unidad. Na elke voltooide golf hebben ze de mogelijkheid wapens, vaardigheden en attachments te kopen en te upgraden met middelen die verzameld zijn van dode vijanden. Elke keuze heeft een impact en strategie is essentieel om de uitdaging te voltooien.

Naast de Guerrilla-modus introduceert Special Operation 4 een verzameling aan nieuwe Ghost War PvP-gerichte inhoud, waaronder:

  • Een nieuwe PvP-klasse: De Sapper is een nieuwe ondersteuningsklasse die een gespecialiseerde drone inzet die schok-mijnen neerschiet. Deze mijnen reduceren het uithoudingsvermogen van spelers, waardoor hun aanval vertraagt.
  • Twee nieuwe PvP-maps.
  • Twee nieuwe PvP-evenementen:
    • Arms Race: Spelers spawnen alleen met hun pistolen en worden gedwongen de map te verkennen voor betere wapens.
    • Danger Zone: Spelers worden periodiek gebombardeerd met ultrasone ontploffingen, waardoor ze gedwongen worden om in beweging te blijven.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com