Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

[TRIALS RISING] Nu verkrijgbaar

Trials Rising, de nieuwe game in de populaire raceplatform-gameserie, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC voor € 24,99

 

Trials Rising is de meest uitgebreide Trials-game ooit en combineert klassieke Trials-gameplay met een frisse nieuwe look en genadeloze rivaliteit. Trials Rising bevat meer dan 120 epische tracks verspreid over de hele wereld.

Het raceavontuur brengt spelers langs meer dan 30 landen met tracks bij de Chinese Muur, de straten van New York, het Colosseum in Rome, de Pyramides van Egypte, onze eigen windmolens en nog veel meer.

Met meer over de top actie, nieuwe opties en verbeterde graphics, is dit de meest complete Trials-ervaring ooit.

Competitie staat centraal in Trials Rising: er is altijd iemand om tegen de strijden.

Het ghostsysteem laat zien hoe andere spelers de parcours tackelen. Leer van hun fouten, verbeter en versla ze allemaal. De online multiplayer bevat een Season & Division systeem.

Strijd online tegen andere spelers van een vergelijkbaar niveau en word de beste Trials-coureur.

Liever strijden in de woonkamer? In de Party Mode spelen tot 4 spelers op hetzelfde scherm tegen elkaar en op de bevreesde Tandem Bike moeten twee spelers samen balanceren op één set wielen.

Spelers hebben daarnaast eindeloze vrijheid in het aanpassen van hun bike en personage. Trials Rising bevat meer dan 2000 stickers en honderden aanpassingsvoorwerpen. Deel creaties met anderen en verdien daarmee weer nieuwe in-game beloningen.

De Trials Rising Standard Edition bevat de basisgame. De Trials Rising Gold Edition bevat daarnaast nog 55 bonustracks in de Expansion Pass, twee extra Customization Packs, nieuwe bikes en nog veel meer.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com