Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Nickelodeon Kart Racers

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen.

Er zijn al een tal aan dergelijke Games zoals Blur, F1 All-Star Races , Sonic All Star Race en noem maar op.

Zo ook kwam Nickelodeon met zijn eigen Combat race game gebaseerd op hun 4 top reeksen.

  • Hey Arnold!
  • Teenage Mutant Ninja Turtles
  • Ruggrats
  • En Spongebob Squarepants

Elke personage uit de  reeks  is ergens in ons geheugen gegrift op nostalgische wijze.

Daar komt Nickelodeon mee aan de proppen in ware jeugd sentiment.

Ready , Set ,Go in deze Combat Race game vol powerups en schitterende parkoers.

Eigenlijk zegt de titel meer dan genoeg over wat te verwachten staat en ook de game gerne.

Gameplay:

Personages mogen dan uit de 4 reeksen komen, veel afwezigheid is hier ook present wanneer er maar slechts  de 4 turtles aanwezig zijn, 2 personages uit “Hey Arnold !” , 3 personages uit Rugrats en  3 personages uit Spongebob.

Ook hier vallen de aanwezige personages in gebrek met geen enkele voice acting aanwezig.

Natuurlijk zijn hier ook weer de verschillende modes  aanwezig zoals Grand Prix, Time Attack en Free Race.

Dit allemaal in Singleplayer of Online met tot 4 personen.

Dat er variatie is op de race tracks is een zegen, wanneer je kan door de lucht vliegen, racen op de baan of in een bootje varen.

De nodige hindernissen zoals  slijm en obstakels maken het je ook niet te gemakkelijk.

Slijmerige zones vullen dan weer je boost op zodat je even een snellere  rit kan aangaan en terwijl de nodige power ups tracht te verzamelen.

Sound :

Grote gemis is het ontbreken van de Voice acting, ook al was het maar clips uit de reeksen.

Echter bij geen enkele personage word gesproken of een piep gegeven waardoor je enkel de motoren hoort en de achtergrond muziek presentatie.

Sfeer breker dus sterk aanwezig is.

Conclusie :

De zoveelste Mario Kart clone laat je in tal van  mogelijkheden racen gaande van 50cc tot 200cc en een Grand Prix modes.

Los ernaast heb je nog een Free race of Time attack

Dat er geen online multiplayer aanwezig is stelt echt wel teleur, maar gelukkig is de local multiplayer wel aanwezig als schrale troost.

Nickelodeon Kart Racers is nu verkrijgbaar voor de meest bekende platformen.

Score :

6/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com