Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Revelio! Harry Potter: Wizards Unite gameplay details officieel onthuld

WB Games en Niantic zijn blij de eerste gameplay details van Harry Potter: Wizards Unite te delen.

Met de nieuwe augmented reality (AR) mobiele game hebben aspirant tovenaars wereldwijd de magie binnen handbereik.

 

Harry Potter: Wizards Unite, uitgegeven en ontwikkeld door WB Games San Francisco en Niantic, Inc., maakt deel uit van Portkey Games.

Dit gameslabel ontwikkelt nieuwe videogames en mobiele games uit de Wizarding World, waarin de speler de hoofdrol speelt in zijn of haar eigen avontuur, geïnspireerd op de originele verhalen van J.K. Rowling.

In Harry Potter: Wizards Unite begint de speler zijn reis als een rekruut binnen de Statute of Secrecy Task Force, met als doel het onderzoeken en beheersen van een Calamity die de Wizarding World is binnengevallen.

Tovenaars van over de hele wereld moeten samenwerken om spreuken uit te voeren en Foundables (artefacten, wezens, mensen en zelfs herinneringen), die gevangen zitten door Confoundable magie, terug te brengen naar de juiste plek zodat magie verborgen blijft voor dreuzels.

Terwijl de spelers de wereld over reizen, zullen ze ‘Inns’ ontdekken waar ze hun ‘Spell Energy’ kunnen opladen, magische ingrediënten kunnen verzamelen voor toverdrankjes, Portkeys bemachtigen die AR-portals openen naar iconische Wizarding World locaties en nog veel meer.

De vechtvaardigheden van spelers worden getest wanneer Tovenaars de echte wereld bezoeken, ook wel de Fortresses genoemd.

In deze ruimtes worden Wizarding Challenges gehouden.

In deze Real-time multiplayer gevechten tegen gevaarlijke vijanden moeten spelers hun krachten bundelen met andere tovenaars om tegenstand te bieden tegen bedreigingen en om zeldzame magische beloningen te ontgrendelen.

Harry Potter: Wizards Unite verschijnt voor IOS en voor Android mobiele apparaten in 2019.

Voorregistratie is nu mogelijk via Google Play.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com