Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Revelio! Harry Potter: Wizards Unite gameplay details officieel onthuld

WB Games en Niantic zijn blij de eerste gameplay details van Harry Potter: Wizards Unite te delen.

Met de nieuwe augmented reality (AR) mobiele game hebben aspirant tovenaars wereldwijd de magie binnen handbereik.

 

Harry Potter: Wizards Unite, uitgegeven en ontwikkeld door WB Games San Francisco en Niantic, Inc., maakt deel uit van Portkey Games.

Dit gameslabel ontwikkelt nieuwe videogames en mobiele games uit de Wizarding World, waarin de speler de hoofdrol speelt in zijn of haar eigen avontuur, geïnspireerd op de originele verhalen van J.K. Rowling.

In Harry Potter: Wizards Unite begint de speler zijn reis als een rekruut binnen de Statute of Secrecy Task Force, met als doel het onderzoeken en beheersen van een Calamity die de Wizarding World is binnengevallen.

Tovenaars van over de hele wereld moeten samenwerken om spreuken uit te voeren en Foundables (artefacten, wezens, mensen en zelfs herinneringen), die gevangen zitten door Confoundable magie, terug te brengen naar de juiste plek zodat magie verborgen blijft voor dreuzels.

Terwijl de spelers de wereld over reizen, zullen ze ‘Inns’ ontdekken waar ze hun ‘Spell Energy’ kunnen opladen, magische ingrediënten kunnen verzamelen voor toverdrankjes, Portkeys bemachtigen die AR-portals openen naar iconische Wizarding World locaties en nog veel meer.

De vechtvaardigheden van spelers worden getest wanneer Tovenaars de echte wereld bezoeken, ook wel de Fortresses genoemd.

In deze ruimtes worden Wizarding Challenges gehouden.

In deze Real-time multiplayer gevechten tegen gevaarlijke vijanden moeten spelers hun krachten bundelen met andere tovenaars om tegenstand te bieden tegen bedreigingen en om zeldzame magische beloningen te ontgrendelen.

Harry Potter: Wizards Unite verschijnt voor IOS en voor Android mobiele apparaten in 2019.

Voorregistratie is nu mogelijk via Google Play.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com