Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake.

Tuurlijk voor 90’s kids is het een must dit terug mee te maken : de glorie tijd van de eerste playstation !

Net zoals bij de N Sane Trilogy van Crash Bandicoot zijn alle drie de games pure remakes.

Van de grond op hebben de makers weten de volledige triologie hernieuw leven te brengen net zoals de crash games.

3 games voor de prijs van 1 tenzij je de crash bandicoot bundel neemt, dan heb je 6 voor 1!

  • Spyro The Dragon (1998) :Wanneer alle draken verdwijnen, dien jij als kind de redder te spelen en iedereen te bevrijden.

  • Spyro 2: Ripto’s Rage! (1999) (Gateway To Glimmer getiteld din Europa) :Met een diepere uitgewerkte personage maakt Spyro een come back.
    Met Sparx trek hij op reis voor een goeie vakantie wanneer ze per ongeluk onderschept worden en een nieuwe avontuur meemaken.


    Met een uitgebreidere wereld is qua design het 2de deel een ware upgrade tegenover het eerste deel.

  • Spyro: Year Of The Dragon (2001)In het derde spel, Year of the Dragon, ga je op zoek naar gestolen drakeneieren. Year of the Dragon is het laatste Spyro-spel dat Insomniac ontwikkelde en ze hebben al hun lessen uit de vorige twee games doorgetrokken naar dit spel.

    De gameplay blijft even vloeiend en de cutscenes zijn nog steeds aanwezig, maar dit spel heeft nog één leuke nieuwe feature. Spyro is immers niet langer je enige personage: er komen nog enkele dieren bij die een bijdrage willen leveren.

Conclusie:

Fans nieuw en oud zullen te vinden zijn alvast voor de triologie en pure nostalgie beleven.

Buiten de opgepoetste beelden is spyro zoals je die kende en als je de game al af gespeeld heb zul je niets nieuws vinden…

Spyro Reignited Trilogy is een bijna perfecte remake van de oude PS1-trilogie. De coolste draak in videogames is weer helemaal terug!

Score:

6/10

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com