Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake.

Tuurlijk voor 90’s kids is het een must dit terug mee te maken : de glorie tijd van de eerste playstation !

Net zoals bij de N Sane Trilogy van Crash Bandicoot zijn alle drie de games pure remakes.

Van de grond op hebben de makers weten de volledige triologie hernieuw leven te brengen net zoals de crash games.

3 games voor de prijs van 1 tenzij je de crash bandicoot bundel neemt, dan heb je 6 voor 1!

 • Spyro The Dragon (1998) :Wanneer alle draken verdwijnen, dien jij als kind de redder te spelen en iedereen te bevrijden.

 • Spyro 2: Ripto’s Rage! (1999) (Gateway To Glimmer getiteld din Europa) :Met een diepere uitgewerkte personage maakt Spyro een come back.
  Met Sparx trek hij op reis voor een goeie vakantie wanneer ze per ongeluk onderschept worden en een nieuwe avontuur meemaken.


  Met een uitgebreidere wereld is qua design het 2de deel een ware upgrade tegenover het eerste deel.

 • Spyro: Year Of The Dragon (2001)In het derde spel, Year of the Dragon, ga je op zoek naar gestolen drakeneieren. Year of the Dragon is het laatste Spyro-spel dat Insomniac ontwikkelde en ze hebben al hun lessen uit de vorige twee games doorgetrokken naar dit spel.

  De gameplay blijft even vloeiend en de cutscenes zijn nog steeds aanwezig, maar dit spel heeft nog één leuke nieuwe feature. Spyro is immers niet langer je enige personage: er komen nog enkele dieren bij die een bijdrage willen leveren.

Conclusie:

Fans nieuw en oud zullen te vinden zijn alvast voor de triologie en pure nostalgie beleven.

Buiten de opgepoetste beelden is spyro zoals je die kende en als je de game al af gespeeld heb zul je niets nieuws vinden…

Spyro Reignited Trilogy is een bijna perfecte remake van de oude PS1-trilogie. De coolste draak in videogames is weer helemaal terug!

Score:

6/10

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com