Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

HEROVER DE MUUR IN A.O.T. 2: FINAL BATTLE!

KOEI TECMO Europe heeft vandaag de nieuwste titel in hun kolossale actiegame-serie onthuld, gebaseerd op het wereldwijde anime-fenomeen ‘Attack on Titan’: A.O.T. 2: Final Battle. Deze nieuwe game volgt het avontuur van het derde seizoen Attack on Titan door de acties van specifieke karakters, waarbij alle conflicten uit de populaire anime-serie als nooit tevoren worden vastgelegd.

De story mode van Final Battle speelt zich af in de tijdlijn van het derde seizoen Attack on Titan, door de ogen van geselecteerde personages, grote helden die actief zijn in seizoen 3 – nu voor de eerste keer speelbaar – waarmee het totale aantal speelbare personages wordt verhoogd tot meer dan 40. Naast de inhoud van seizoen 1-3 van de populaire anime-serie zullen de ontwikkelaars originele afleveringen creëren om een nog betere ‘Attack on Titan’-ervaring neer te zetten.

A.O.T. 2: Final Battle zal twee nieuwe gameplay-ervaringen bevatten: een hectische anti-personnel gevechtsfunctie met behulp van omni directional mobility gear en een geheel nieuwe wall-reclamation modus gericht op het herstellen van externe territoria. Hier hebben spelers de mogelijkheid om de leider van hun team te kiezen – je kunt zelfs leden kiezen die nooit samen waren in het originele werk – en erop uit te gaan om het land van de Titans terug te winnen. Thunder Spears kunnen voor de eerste keer ook  worden gebruikt in de strijd, hiermee haal je de Armored Titan mee neer waar een normaal zwaard het niet lukt.

A.O.T. 2: Final Battle wordt ontwikkeld door OMEGA Force, en zal op 5 juli 2019 uitkomen voor PlayStation®4, Nintendo Switch, Xbox One en Windows PC via Steam®. De titel wordt ook als Upgrade Pack beschikbaar gesteld voor fans die A.O.T.2 al in hun bezit hebben en zal beschikbaar zijn als een speciale bundel waarin de beleving van A.O.T. 2 samen wordt gevoegd met seizoen 3 in een uniek pakket. 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com