Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

HEROVER DE MUUR IN A.O.T. 2: FINAL BATTLE!

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

KOEI TECMO Europe heeft vandaag de nieuwste titel in hun kolossale actiegame-serie onthuld, gebaseerd op het wereldwijde anime-fenomeen ‘Attack on Titan’: A.O.T. 2: Final Battle. Deze nieuwe game volgt het avontuur van het derde seizoen Attack on Titan door de acties van specifieke karakters, waarbij alle conflicten uit de populaire anime-serie als nooit tevoren worden vastgelegd.

De story mode van Final Battle speelt zich af in de tijdlijn van het derde seizoen Attack on Titan, door de ogen van geselecteerde personages, grote helden die actief zijn in seizoen 3 – nu voor de eerste keer speelbaar – waarmee het totale aantal speelbare personages wordt verhoogd tot meer dan 40. Naast de inhoud van seizoen 1-3 van de populaire anime-serie zullen de ontwikkelaars originele afleveringen creëren om een nog betere ‘Attack on Titan’-ervaring neer te zetten.

A.O.T. 2: Final Battle zal twee nieuwe gameplay-ervaringen bevatten: een hectische anti-personnel gevechtsfunctie met behulp van omni directional mobility gear en een geheel nieuwe wall-reclamation modus gericht op het herstellen van externe territoria. Hier hebben spelers de mogelijkheid om de leider van hun team te kiezen – je kunt zelfs leden kiezen die nooit samen waren in het originele werk – en erop uit te gaan om het land van de Titans terug te winnen. Thunder Spears kunnen voor de eerste keer ook  worden gebruikt in de strijd, hiermee haal je de Armored Titan mee neer waar een normaal zwaard het niet lukt.

A.O.T. 2: Final Battle wordt ontwikkeld door OMEGA Force, en zal op 5 juli 2019 uitkomen voor PlayStation®4, Nintendo Switch, Xbox One en Windows PC via Steam®. De titel wordt ook als Upgrade Pack beschikbaar gesteld voor fans die A.O.T.2 al in hun bezit hebben en zal beschikbaar zijn als een speciale bundel waarin de beleving van A.O.T. 2 samen wordt gevoegd met seizoen 3 in een uniek pakket. 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com