Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Sekiro: Shadows Die Twice wereldwijd verkrijgbaar

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Vanaf vandaag kunnen gamers van over de hele wereld in Sekiro: Shadows Die Twice op een onvergetelijke reis gaan, waarin de dood zowel een vijand als bondgenoot zal blijken.

Sekiro: Shadows Die Twice is ontwikkeld onder regie van Hidetaka Miyazaki van FromSoftware (Dark Souls en Bloodborne), die spelers kennis laat maken met een prachtige duistere wereld vol wrede vijanden, intense zwaardgevechten en uitdagende verticale verkenningstochten!

De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

In Sekiro: Shadows Die Twice nemen spelers de rol aan van de ‘one-armed wolf’.

Als eenzaam hoofdpersonage van de game gebruikt ‘de wolf’ zijn nieuw verworven prothetische shinobi-arm om koste wat het kost zijn eer te herstellen, zijn meester ‘The Divine Heir’ te redden en wraak te nemen op zijn aartsvijand.

Sekiro: Shadows Die Twice moedigt spelers aan elke omgeving uit te pluizen, waarbij ze worden beloond met nieuwe items, ontmoetingen met nieuwe personages, verborgen uitdagingen en meer inzicht in het diepgaande achtergrondverhaal van de game.

Dit alles in een gedetailleerde wereld die rijk is aan prachtige vergezichten, unieke wapens, en imposante vijanden.

Hidetaka Miyazaki, directeur van FromSoftware en regisseur van Sekiro: Shadows Die Twice.

Sekiro: Shadows Die Twice speelt zich af in het Japanse Sengoku-tijdperk en vertelt over een eenzame, eenarmige shinobi die bij een grote oorlog raakt betrokken.

De combinatie van verwoeste landschappen met een sfeervol kleurenpalet zorgt voor een spelwereld die trouw is aan de FromSoftware-stijl, waarbij de speler altijd op het randje van de dood balanceert.

We hopen dat zowel nieuwe als oude fans zullen genieten van deze shinobi’s reis vol intense en dynamische gevechten,

 

De game is trouw aan de typische stijl van FromSoftware, met uitdagende gameplay en unieke gevechten die de nadruk leggen op geduld, techniek en creativiteit.

Daarvoor kunnen spelers gebruik maken van het posture-systeem, dat zich richt op het afweren van aanvallen en zowel defensieve als agressieve mogelijkheden biedt.

Ook kunnen spelers gebruik maken van ‘resurrection’ voor een tactische terugtocht of het misleiden van de vijand om het tegenoffensief in te zetten.

De shinobi-prothese kan worden gecombineerd met diverse hulpstukken, zoals de enterhaak, stroombijl en vlammenwerper, wat een heel nieuwe dimensie toevoegt aan de gameplay en spelers de zwaktes van vijanden laat uitbuiten.

Sekiro: Shadows Die Twice is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com