Review: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Review: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Waar precies lig iemands Breekpunt ? Een antwoord die vaak voorkwam tijdens Tom Clancy’s Breakpoint in onze gedachten. De mappen werelden van Ubisoft voelen beetje qua structuur zelfde aan , met enkel More »

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Our whole universe was in a hot, dense state Then nearly fourteen billion years ago expansion started, wait The earth began to cool, the autotrophs began to drool Neanderthals developed tools We More »

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

In een Universum van Marvel , vinden we de Mutants underground collectief terug. Ondergedoken voor de Sentinels, op de vlucht voor de overheid die hun krachten willen misbruiken. The Gifted is gebaseerd More »

Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?

 

Klassieke arcade race games zo simpel als “Bonjour” ?

Nieuwe generatie jongeren gaan de tijden van een inbelmodem, NES en de oude 90’s niet herinneren of denken te herinneren aan de hand van 90’s thema party en klassiek consoles op HDMI.

Maar wie bekend is met de klassieke tijd zal terug in de 90’s wanen met Horizon Chase Turbo.

Horizon Chase bestond al voor Android en IOS, maar zoals vaak worden succesvolle titels vertaald naar het console gebeuren.

Zo ook Horizon Chase, met als extra ajutief “Turbo” erbij.

Gameplay:

Bij de start krijg je keuze uit 2 wagens zoals het vroeger wel zo was .

De rest unlock je naarmate je speel.

  • Dodge Viper
  • Ferrari’ish wagen

Deze 2 zijn je starter kit wagens.

Bij de start van Horizon Chase Turbo heb je enkel een World Tour Mode

Ancient gamers zullen het verder nog kennen: de linair overzicht met een minimap waar je dient je tegenstander te ontwijken en voorbij te steken.

De grootse aanpassing is de besturing , waar nieuwe generatie race games bekend aanvoelen zal je merken dat bij een oudere retro feeling de simpelste besturing plots de lastigste is.

Na je overwinning verdien je credit die je kan gebruiken om meer wagens vrij te kopen.

Noem het een score systeem want dankzij je credit ontgrendel je automatisch wagens zonder je credit te verliezen en spaar je gewoon verder naar de volgende.

Naast de verdiende wagens krijg je meer en meer upgrade mogelijkheden voor je verdiende wagen die automatisch aan je wagen park worden toegevoegd.

Conclusie:

Vintage Racer die als Homage aan de klassieke, retro race van de jaren 80 en 90 zijn ode bewijst.

Ook al hoef je amper te upgraden of wagens vrij te spelen, alles gaat vanzelf.

Tournament en Endurence kregen we niet vrij gespeeld, dus het lijk erop dat je eerst World Tour dien vrij te spelen vooraleer de andere modes vrij komen.

Horison Horizon Turbo is verkrijgbaar op Switch , Xbox One en Playrstation 4.

Je krijgt er meer banen en auto’s dan de Smartphone versie en de Visuals kregen ook leuke boost.

Score :

8,9/10

 

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com