Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Borderlands 3 officieel bevestigd

Ontwikkelaar Gearbox Software en publisher 2K trapten eerder vandaag officieel “The Year of Borderlands” af met de bevestiging van de komst van Borderlands 3 tijdens hun panel bij Pax East.

Ook lieten zij de allereerste gameplay-beelden zien in een extra lange trailer van de langverwachte voortzetting van de kaskrakerserie.

Gearbox en 2K bevestigden vandaag dat Borderlands 3, de volgende volledige game in de originele shooter-looterserie, in ontwikkeling is.

Ze lieten ook een trailer met gameplaybeelden zien als blijk van waardering aan alle trouwe fans die met smart wachten op de terugkeer van de serie.

Meer informatie over Borderlands 3 is vanaf 3 april beschikbaar.

Tot die tijd vind je de onthullingstrailer en “Mask of Mayhem”-teasertrailer .

Naast het bevestigen van Borderlands 3 kondigden Gearbox en 2K ook Borderlands: Game of the Year Edition aan.

Met gloednieuwe wapens, substantiële visuele upgrades, kwaliteitsverbeteringen, alle vier de uitbreidingspacks en meer is Borderlands: Game of the Year Edition de gloednieuwe, definitieve versie van de bekroonde first-person-shooter/role-playing-game Borderlands uit 2009, nu voor het eerst beschikbaar op de huidige generatie consoles.

Borderlands: Game of the Year Edition komt op 3 april 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en Windows pc – dat is volgende week al

Er komen ook HD-updates aan voor de andere hoofdgames uit de Borderlands-serie dankzij het Ultra HD Texture-pack.

Deze gratis optionele download verbetert de visuele kwaliteit van Borderlands: The Handsome Collection en de bijbehorende DLC op consoles en geeft een visuele upgrade aan Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel en alle bijbehorende DLC op pc.

Alle toegevoegde details zijn het mooist te zien in 4K-resolutie, maar de verbeteringen zijn ook zichtbaar op andere resoluties.

Alle nieuwe en bestaande eigenaren van het product kunnen het texture-pack vanaf 3 april 2019 downloaden, wat de voorgaande games van Borderlands nog aantrekkelijker maakt voor fans die niet kunnen wachten om Borderlands 3 te spelen

Als laatste onthulden Gearbox en 2K ook dat alle bestaande Borderlands 2-DLC in de zomer van 2019 wordt toegevoegd aan Borderlands 2 VR op PlayStation VR en dat deze voor alle spelers gratis zal zijn.

Gearbox reageerde eerder dit jaar al op feedback van fans door ondersteuning voor de PS VR-richtcontroller toe te voegen aan de game.

Nu wordt er nog een stap extra gezet door alle vier de uitbreidingspacks toe te voegen: Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty, Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt en Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep.

De komende maanden worden er meer details vrijgegeven.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com