Releasedatum Sniper Elite V2 Remastered Bekendgemaakt

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Rebellion heeft vandaag de officiële releasedatum van Sniper Elite V2 Remastered aangekondigd op PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. De langverwachte remaster van de klassieker uit 2012 lanceert op 14 mei.

Rebellion onthult het nieuws met een gloednieuwe Graphics Comparison Trailer, waarin de moeite die het team in het remasteren van de game voor moderne systemen stak uitgelicht wordt.

Bovenop 4K- en HDR-ondersteuning op beschikbare platformen heeft Sniper Elite V2 Remastered ook geüpdatete omgevingen, personages, wapens en voertuigen, moderne rendering- en post-processingeffecten, verbeterde texturing en level geometry, een vernieuwd lighting-systeem en tientallen andere verbeteringen en verfijningen.

Naast de visuele upgrades voegt Sniper Elite V2 Remastered ook een gloednieuwe frame-by-frame fotomodus toe, zeven nieuwe speelbare personages uit de Zombie Army-serie van Rebellion, uitgebreide multiplayermodus voor tot en met 16 spelers online en alle content die ooit voor de game is uitgekomen, gratis.

Sniper Elite V2 Remastered is vanaf vandaag beschikbaar om te pre-orderen. Steam-eigenaren die al in het bezit zijn van de originele (digitale) versie van Sniper Elite V2 kunnen voor €9.99 upgraden naar Sniper Elite V2 Remastered.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights