Castlevania: Lords of Shadow 2 onthuld!‏

 

Konami Digital Entertainment GmbH kondigt de ontwikkeling van Castlevania: Lords of Shadow 2 aan voor zowel de PS3 als de Xbox 360.

De game wordt ontwikkeld door Mercury Steam in Madrid en is ontsprongen uit zijn gekende voorganger. Het heldenepos van uit de eerste game wordt verder uitgebreid met nieuwe schurken en vooral een nieuwe verhaallijn.

Als we het ons goed herinneren draaide het in de eerste game rond de herkomst van Dracula en zijn legendarische verband met de Belmonts.

 

 

Verwacht je in Castlevania: Lords of Shadow 2 aan spannende nieuwe wendingen en uitdagingen. In de shockerende afsluiter van dit verhaal komt Dracula opnieuw terug; verzwakt en verlangend naar de bevrijding uit zijn onsterfelijke banden. De vampier wordt geconfronteerd met een nieuwe en krachtige bedreiging en zal opnieuw zijn oude krachten moeten verzamelen iom dit te weerstaan.

Castlevania: Lords of Shadow 2 is een game waarmee KONAMI zijn toewijding om alleen Triple-A titels op de markt te brengen wil benadrukken.

Shinji Hirano, President van Konami Digital Entertainment GmbH wist er het volgende over te zeggen:
“De uitgebreide verhaallijn, levendige graphics en de vele verrassingen zijn ongeëvenaard en zorgen ervoor dat Castlevania: Lords of Shadow 2 een van de grootste titels wordt om naar uit te kijken dit jaar.”

De game wordt in 2013 verwacht.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights