Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

CONFRONTEER JE NACHTMERRIES IN DE NIEUWSTE TRAILER VAN CATHERINE: FULL BODY

Men zegt dat degenen die bezwijken voor ontrouwheid vervloekt zijn. Ze worden in hun slaap in een nachtmerrie-dimensie gezogen waar ze gedwongen worden een gevaarlijke blokkentoren te beklimmen terwijl ze achterna gezeten worden door bloeddorstige demonen. Als ze daar sterven, dan sterven ze in het echte leven ook. Dit de situatie waarin Vincent zich bevindt, de enige manier waarop hij dit lot kan voorkomen is door zijn weg richting de uitgang te klimmen. 
Bekijk de angstaanjagende klim van Vincent in de nieuwe Death by Nightmare Trailer van Catherine: Full Body! Hier krijg je onder andere een glimp van de nieuwe cutscenes en features zoals de gloednieuwe Remix Mode en de rustgevende piano van Rin.

Catherine: Full Body Features:

  • Een volledige remaster: Het boeiende verhaal uit het bekroonde Catherine keert terug in Catherine: Full Body, groter en beter dan ooit tevoren. Verbeterde graphics en gameplay, gloednieuwe muziek, verbeterde multiplayer-opties en meer staan je te wachten in dit verleidelijke nieuwe pakket.
  • Van een driehoeksverhouding naar een vierkantsverhouding: Verken een nieuw vertakkend verhaal over de komst van de mysterieuze Rin. Tientallen nieuwe cutscenes en geanimeerde tussenfilmpjes zijn toegevoegd en geven een diepere duik in Vincents verwarrende leven, evenals zijn verleden.
  • Verwarrende puzzels – als je dat wilt: Op zoek naar een uitdaging? Catherine Full Body bevat meer dan 500 puzzels, meer dan twee keer zoveel als de originele game! ‘Remix Mode’ voegt daarnaast complexe gelinkte blokken toe aan bestaande levels, waardoor nieuwe technieken en strategieën nodig zijn om te overwinnen.
  • Niet valsspelen: Wil je gewoon genieten van het verhaal? ‘Safety Mode’ geeft spelers de optie om puzzels over te slaan, waardoor je achterover kan zitten en genieten van het tragische verhaal van Vincent.

Stemmen zo soepel als een goede wijn
Catherine: Full Body heeft een aantal gloednieuwe cutscenes, geanimeerde tussenfilmpjes en geheel nieuwe vertakkende verhaalpaden. ATLUS kondigt met trots aan dat de volledige cast van stemmen uit de originele Catherine terugkeert, inclusief:

  • Troy Baker als Vincent, onze gekwelde hoofdpersoon
  • Laura Bailey als Catherine, het flirtende en betoverende meisje uit Vincents dromen
  • Michelle Ruff als Katherine, Vincents vriendin waarmee hij plannen op de lange termijn heeft
  • Voor het eerst Brianna Knickerbocker als het nieuwe centrale personage in Catherine: Full Body, Rin, de mysterieuze vrouw met geheugenverlies die plotseling in Vincents leven verschijnt en zijn leven potentieel voor altijd verandert
  • … en veel meer!

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com