Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Our whole universe was in a hot, dense state Then nearly fourteen billion years ago expansion started, wait The earth began to cool, the autotrophs began to drool Neanderthals developed tools We More »

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

In een Universum van Marvel , vinden we de Mutants underground collectief terug. Ondergedoken voor de Sentinels, op de vlucht voor de overheid die hun krachten willen misbruiken. The Gifted is gebaseerd More »

Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Ervaar nostalgie met MudRunner: Old-timers, het nieuwste gratis DLC-pakket voor de ultieme off-road beleving

MudRunner, de modderige, hardcore rijsimulator van Saber Interactive en Focus Home Interactive krijgt een nieuwe kaart, nieuwe voertuigen en gloednieuwe add-ons als onderdeel van de gratis DLC Old-timers, vanaf vandaag beschikbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Twee vintage voertuigen, één met twee unieke add-ons, combineren met de nieuwe Rocky Hills-kaart om alle spelers nieuwe redenen te geven om opnieuw in MudRunner te duiken.

 

Inbegrepen is de Chevrolet NAPCO 3100, een 1957 model van General Motors met kleine moderne updates om het bestand te maken tegen de verraderlijke velden van MudRunner.

Compatibel met een aantal bestaande add-ons, worden er ook twee nieuwe toegevoegd: een scout-trailer en een geladen log-wagen, de laatste is exclusief voor de nieuwe Rocky Hills-kaart.

 

In deze update komt ook de GMC DW950 beschikbaar, een vrachtwagen met korte kap uit de jaren 50 ontworpen voor houtkap expedities.

Dit voertuig werkt met een aantal add-ons van het basisspel en de uitbreiding American Wilds. De American Wilds uitbreiding is niet vereist om de Old-timers DLC te kunnen spelen.

 

Het in de VS gevestigde Rocky Hills is een uitdagende kaart, waardoor MudRunner-veteranen een challenge krijgen in de nieuwe stijl van gameplay – deze kaart heeft geen garage en een off-road klimpuzzel is het belangrijkste kenmerk.

We zijn verheugd om de community meer inhoud en toevoegingen voor de game te brengen, gratis, want we bouwen het komende jaar op naar de release van MudRunner 2.

MudRunner en MudRunner: American Wilds zijn verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Het Old-timers DLC-pakket is vanaf vandaag gratis beschikbaar.

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com